Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

Quoted post

Hosť

2016-03-09 18:32

Dobrý deň,petíciu som podpísal na základe svojej slobodnej vôle a z rozhodnutia,že súčasný prezident p.Kiska nie je hodný mandátu prezidenta ako hlavy štátu SR.Ako hlava štátu SR je povinný stretnúť sa so všetkými lídrami víťazných strán bez rozdielu! Načo potom chodí človek voliť??? Aby jeho hlasy zostali nepovšimnuté?Nie som zástanca p.Kotlebu,ale ako hlava štátu máte zastávať neutrálny a diplomatický postoj.Pán Kiska vy ste zbohatli vďaka nekresťanských úrokom Vašich spoločností Quatro a Triangel tomu sa hovorí úžera ale to je podľa Vás v poriadku.Podľa môjho názoru prezident SR by nemal "mať prsty" v takýchto spoločnostiach,ktoré ponúkajú peniaze za veľký úrok!Prezident má ísť príkladom pre spoločnosť a má reprezentovať to najlepšie čo v danom štáte je. Vy túto funkciu podľa mňa neplníte,teda nie ste hodný prezidenta SR.
S pozdravom Tomáš Palček

Replies

Hosť

#2486 Re:

2016-03-09 18:45:17

#2476: -  

pekne ste to napísal, mám taký istý názor

andy

#2517 Re:

2016-03-09 19:27:24

#2476: -  

Trebalo by si naštudovať  povinnosti prezidenta,pred tým ako tu vypisuješ tieto hluposti....pretože povinný sa stretnuť nie je.A ak pán Kotleba vykrikuje ,že do žiadbej vlady nepojde,tak načo ho pozývať.