Podporujeme futbalovú mládež v Trnave

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Podporujeme futbalovú mládež v Trnave.

Hosť

2015-04-23 09:09

Kedze po verejnom stretnuti zastupcov ASK Slavia Trnava a FC Spartak Trnava stale nedoslo k dohode a peticia proti docasnemu umiestneniu buniek stale bezi, je potrebne vyjadrit podporu zriadenia zazemia pre ihriska na Rybniku. Postavenim buniek sa vyrazne zlepsi zazemie pre mladeznicke druzstva Spartaka, ktore tam nielen trenuju, ale aj hravaju sutazne zapasy. Zazemie navyse mozu vyuzivat aj futbalisti Slavie, len sa kluby musia vediet dohodnut na korektnych pravidlach.

Hosť

2015-04-23 10:38

Ide o podporu deti ..mládeže
Roman

#3 Podpora

2015-04-23 12:07

Ide o pekné priestory pre futbalovú mládež a taktiež reprezentáciu Trnavského mládežnického futbalu , nakolko sa na Slavii hrajú majstrovské futbalové stretnutia chlapčenských kategorii , žiačok a žien .

Hosť

2015-04-24 06:24

pre vseobecny prospech obcanov Trnavy

Hosť

2015-04-24 06:55

Aj keď už 50 rokov žijem v Piešťanoch, narodil som sa v Trnave, vyrastal som na Adamcovi, Kunovi, Dobiášovi ...Aj preto mi veľmi záleží na osude futbalu v Trnave. Vždy ma potešilo keď si Spartak vychoval svojich odchovancov a na to treba aj trochu zodpovedajúce podmienky. Dajme príležitosť našim deťom, v mojom prípade už vnukom, aby rozvíjali svoj talent na zelenom trávniku a nie niekde na facebooku, automatoch, či drogách.