STOP DISKRIMINÁCIE CHUDOBNÝCH! ...
Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií STOP DISKRIMINÁCIE CHUDOBNÝCH! ... .
lipp |
#76 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok2015-08-07 12:20#74: - Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok Typický útek (z diskusie) človeka s nečistými úmyslami. |
u.P. Hosť |
#77 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok2015-08-07 12:42#76: lipp - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok Ake nečistú úmysli už môžem mať v diskusii k Petícii, ktorá aj tak upadne do stratena? Ak by som bol od začiatku vedel, že ste to vy, nečetný a manipulujúci chlap, ktorého poznám z médii a článkov, tak sa s vami nepustím vôbec do diskusie. To je za A) A za B), vypíšte si slovné spojenia, ktorými ste ma už stihol vo svojich príspevkoch počastovať. Vy už presne viete viete kto som, aký som a aký mám záujem. Tak o čom ešte chcete diskutovať? Z diskusie k Petícii neutekám, s vašimi kolegami si rád pohovorím. |
u.P. Hosť |
#78 Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok2015-08-07 12:55#75: lipp - Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok Znova klamete: 1. odstavec: Nikde som nenapísal to, na čo reagujete v prvom odstavci. Odkiaľ ste to vydedukoval. Vyrobil ste si nepriateľa a teraz proti nemu bojujete. "Najskôr musíte poznať svoj národ, svoje korene, svoju kultúru..." - Tak poto prečo zo seba robíte odborníka na mafiu v Somálsku a zravotnú problematiku v Afrike? (Viď Blog Peter Pipták) 2. "Veď to všetko platíme my z našich daní,..." - Vy deklarujete na internete, že nemáte žiaden príjem, lebo vám pri nákladoch na ambulanciu naň nezostane. Takže neplatíte ani dane. Takže klamete tu, alebo v nákladoch na nete. |
Hosť |
#792015-08-07 13:01Pretože po 26 rokoch sa zrazu liberálna demokratická Európa zaoberá milosrdnosťou voči cudzincom a nevšíma si státisíce chudobných vo vlastných krajinách, ktorým predtým prizvukovala, že "to je ich vec" a dokonca že sú nešikovní. Európe bola táto situácia s imigrantami umelo vnútená a nie je v poriadku, ak armády NATO, čo zasahovali v Afrike, dnes nedokážu kontrolovať a zastaviť túto umelú vlnu imigrácie už priamo na africkom pobreží a na hraniciach Európy. Som hlboko sklamaný správaním sa politických špičiek EÚ. |
Peter Lipták Autor petície |
#80 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok2015-08-07 14:20#78: u.P. - Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok Ďakujem za propagáciu môjho blogu |
Hosť |
#812015-08-07 16:46Ďakujem za ňu a bola by som aj za verejny prejav ludu.Chcelo by to konečne sa zhromažďovať viackrat za naše prava.Je toľko nezamestnaných že neverim že by neišli do ulic.Ďakujem a ak sa môžem aj inak zapojiť veľmi rada.PS.naša tlač vôbec neinformuje nas Slovákov čo sa deje invazia utečencov,všade len naša vladna mafia alebo naše ubohe samozvane celebrity,reklama ,sex je možne aby vznikol švorstrankový dennik raz do domu mesacne ako pardon a tam bude konečne pravda?ďakujem |
Hosť |
#822015-08-07 20:23pán u.P a bez mena, je zaplatený a platený na podpichávanie, alebo sa tu prišiel odpustite odbaviť? Alebo jedno aj druhé?. Veď aký má, lepšie povedané nemá charakter, keď tu vypisuje a je anonym a neukáže svoju tvár. Nasadený, ako tí tzv utečenci a najskor aj dobre za tieto anonýmne dristy zaplatený, Však pán, či pani u.P. :) . Nenechajte sa ním unášať p.Lipták. Vôbec sa mu nevenujte. Ďakujeme za petíciu. Pokračujte |
Hosť |
#832015-08-10 09:31Tak vážení petičiari a diskutéri. Čo konkréntne ste cez víkend urobili pre našich chudobných? |
Hosť |
#842015-08-11 15:27ZA VLADY JEDNEJ STRANY SMER...A VDAKA SKORUNPOVANYM POLITIKOM..TENTO STAT OVLADAJU OLIGARCHOVIA |
Jana Hosť |
#852015-08-12 17:01100% s ňou súhlasím, ešte by som doplnila malý detail, |
Jana |
#86 Re:2015-08-12 17:09nielen cez vikend, ale stále, a nie je to o tom, ze ja vam pomaham ja na to mam, je to o dostojnej pomoci, tak, ze sa oni nemusia citit ako zobraci, a tiez prijmem od nich pomoc , aby sa aj oni citili uzitocni a neboli mi zaviazani. |
Hosť |
#872015-08-14 13:37Túto petíciu som podpísala preto, že v tom vidím aspoň pokus, že snáď môžeme niečo zmeniť, hoci v to už veľmi neverím. Pri poslednom proteste nazvali 10.000 účastníkov nacistami a použili proti nim ozbrojencov. Všetky naše ponovembrové vlády aj vedenie EÚ robia všetko proti bežným občanom. Mali by byť zrušené mimovládne organizácie platené Sorosom a USA, to sú hlavní rozbíjači krajín. A.Z. |
Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)
2015-08-15 15:04- Date of removal: 2015-08-21
- Dôvod odstránenia:
Hosť |
#892015-08-16 10:47Petíciu som podpísal preto, lebo si myslím, že problémy sa majú riešiť tam, kde vznikli. Považujem súčasne za neprípustné, ak je človeku upierané, aby prežil svoj život v strachu a biede. Takto neradostne a nedôstojne však prežívame naše životy aj my - v srdci Európy. Samozrejme, v iných kontextoch a na inej úrovni, ako napríklad Sýrčania. Idea multikulturalizmu už dostatočne preukázala svoju nerealizovateľnosť revolučnou cestou. Európa má stále problémy s tým, že sú v nej kultúrne hlboko etablované aj iné než západoeurópske kultúry - napríklad tie, ktoré vznikli na báze pravoslávia: Srbi, Rusi a Gréci. Alebo kultúra Rómov, s ktorou máme problematické skúsenosti na Slovensku už pol tisícročia. Nik nám nemôže účelovo vyčítať, že nie sme schopní prijať inú kultúru do svojho stredu: desať percent obyvateľov Slovenska je nositeľom tejto inej kultúry. Žiaľ, práve pre udržiavanie jej hodnôt a znakov nositelia tejto kultúry na Slovensku len nedôstojne prežívajú. Vie dnes niektorý politik povedať a zaručiť (?), že noví prisťahovalci sa budú správať inak (ľahostajne) ku svojím kultúrnym hodnotám a zvykom? Preto som podpísal túto petíciu - aby sa politici mohli vo svojich odmietavých stanoviskách oprieť o názor občianskej verejnosti. Aby vedeli pre tieto stanoviská aj vecne argumentovať. |
Hosť |
#902015-08-18 12:04Výborná myšlienka, ak už platím dane, tak nech to ide na pomoc naším ľuďom a nie cudzím! S podporou utečencov nesúhlasím, mali by sme ich poslať speť. My pracujúci ľudia na SLovensku nemôžeme za to, že sa v Lýbii či kde v Afrike či hocikde inde na svete majú zle. Aj my to máme ťažké. Za naše peniaze nemajú čo žiť druhí, a už vôbec nie cudzí!!! |
Hosť |
#91 Re:2015-08-18 13:12A že desiatky tisíc naších ľudí žije z daní iných v cudzine, to vám nevadí? Sme krajina, ktorá vyprodukuje niekokoľkonásobne viac "utečencov", než koľko by mala prijať. Takže ak sa každý začne starať iba o svojich, bude nás to stáť oveľa viac. Pomáhať našim nikto nikomu nebránl a ani nebráni. Na to nie je potrebná petícia, ale osobná angažovanosť. |
Hosť |
#952015-08-21 09:02suhlasim s nou mame doma dost vlastnych problemov nepotrebujeme dalsie s utecencami nech si ich vezme USA ked rozbila rezimi kde boli tito ludia spokojny |
Hosť |
#962015-08-22 07:29Sme vystresovaný národ, petícia je Dobrá vec a Dobrú vec treba podporiť. Navrhujem vytvoriť Nadáciu pre chudobných do ktorej aj štát vloží povinne peniaze. |
angels |
#972015-08-22 13:49PACI SA MI HOVORCA MINISTRA VNUTRA, KED VELMI SPRAVNE A DIPLOMATICKY VYSVETLIL SVETU PRECO MOSLIMOV NECHCE SLOVENSKY KRESTANSKY LUD. LEBO TU NEMAME MESITY A NECITILI BY SA TU DOBRE, CO JE PRAVDA. VDAKA PANIMINISTER KALINAK AJ PAN HOVORCA MV SR. TAK NA TO TAM STE. OK! LEN TAK DALEJ. NEBOJTE SA!
|
Hosť |
#98 Re:2015-08-25 11:15Len aby to neviedlo k ich postaveniu z nejakého medzinárodneho fondu pomoci arabom žijúcim na Slovensku... |
Hosť |
#99 Re:2015-08-25 11:18Jasné, veď vyhlasovateľom petície nejde o nič iné. Len sa stať správcami nejakej dotovanej nadácie. Veď oni si už peniaze rozdelia. Ak chcete pomáhať, tak pomáhajte priamo ľuďom. Nenechávajte sa zneužívať podobnými nadaciami. |
. |
#1002015-09-06 19:54 |
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Stojím za lekármi
2637 Vytvorené: 2024-12-09
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
4548 Vytvorené: 2024-11-09
Petícia na podporu Lekárskeho odborového združenia (LOZ), MUDr. Petra Visolajského a proti zákonu o výpovediach lekárov
1312 Vytvorené: 2024-12-14
Výzva na vyjadrenie podpory výsledku výberového konania na pozíciu riaditeľa Divadla Andreja Bagara v Nitre.
1246 Vytvorené: 2024-12-04
PETÍCIA za neodkladnú realizáciu hĺbkovej obnovy budovy ZŠ na Majerníkovej 60 v Bratislave
1121 Vytvorené: 2024-12-05
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
953 Vytvorené: 2024-12-23
Sme proti novému cenníku MHD V PREŠOVE
668 Vytvorené: 2024-12-05
Za zachovanie študijných a učebných odborov „Ekonomické a administratívne služby v podnikaní“ a „Murár/Murárka“ na Strednej odbornej škole služieb a lesníctva v Banskej Štiavnici.
500 Vytvorené: 2024-11-28
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
941 Vytvorené: 2024-11-02
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
22461 Vytvorené: 2021-01-17
PETÍCIA za zmenu návrhu VZN č.2/2024 o miestnych daniach a o poplatku za komunálny odpad a drobný stavebný odpad
342 Vytvorené: 2024-11-28
Odstránenie symbolov zločinného komunistického režimu z námestia v centre Prešova
272 Vytvorené: 2024-11-25
Petícia proti umiestneniu a realizácii „Prevádzky na spracovanie batérií LI-ION v priemyselnom areáli mesta Šurany“
268 Vytvorené: 2024-12-21
Vyhostenie Fun Frky zo Slovenskej republiky
253 Vytvorené: 2024-12-18
Výzva obyvateľov ulíc Ľubovnianska a Žehrianska na bezodkladné zaistenie ochrany pokojného stavu
191 Vytvorené: 2024-11-30
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
7063 Vytvorené: 2024-10-07
Predmet petície: Zmena zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave – pravidiel podnikania v taxislužbe
220 Vytvorené: 2024-08-13
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
6431 Vytvorené: 2024-11-01
ZABRÁŇME STRIEĽANIU VLKOV - HROMADNÁ PRIPOMIENKA PROTI ZRUŠENIU CELOROČNEJ OCHRANY VLKA DRAVÉHO (Michal Kiča a Jaromír Šíbl)
1141 Vytvorené: 2024-11-12
Petícia za návrat k pôvodnemu grafikonu MHD Trenčín
342 Vytvorené: 2024-11-17