Nechceme imigrantov v Malackách!

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Nechceme imigrantov v Malackách!.

Hosť

2015-09-08 17:28

vôbec tu nechceme migrantov!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je to len naša vlasť, preto si ju ochraňujme!!!!!!!!!!!!!!!

Hosť

2015-09-08 19:53

Lebo Slováci nechcú nelegalnich imigrantou ďalej porušujú zákony A nik ich za to netresta A EU predstavitelia stoja na ich strane namiesto toho aby sa ktomu postavyli ako Austrália zaujímavé je že Austrálčania nie sú fašisti A ani nič podobné ale my sme tak okamžite nazvaný keď ich tu nechceme. Za ďalšie islam nemá nič spoločné S európskou mentalitou nevedia sa prispôsobiť nevedia sa začleniť vedia len zneužívať sociálny systém A využívať kradnúť vraždiť tak preto som to podpísal.

Hosť

2015-09-08 20:00

Nie som rasista ale je to len utok islamistov na europu.Som krestanka a chcem žit v pokoji s mojou rodinou,dovezu len choroby,bordel a nič viac ked ich je tolko tisic prečo si neurobia doma poriadok.U nas su rodiny čo pomaly nemaju čo do ust tým treba pomoct,chorým detom a starým ludom čo pre naš štat niečourobili a nie podporovat ludi čo su fanatici moslimu

Hosť

2015-09-08 20:09

dakujem za ochototu

Hosť

2015-09-08 20:43

Pretože ani ja nechcem žiadnych moslimov v mojej vlasti. A je mi jedno, ako ich médiá volajú či imigranti, alebo migranti. Oni sú a budú moslimovia. Oni sa nechcú prispôsobiť, to chcú od nás. Bojím sa o svoju rodinu a našu budúcnosť. Vyzerá to tak, že európska kultúra ako taká končí. Merkelová tú čvargu pozýva všetku, tak nech si ju nechá,  keď ani to nie je dobre, lebo to máme za humnami. Mňa úplne dostalo video z Maďarska, na ktorom ten smrad ukázal do kamery veľavravné gesto podrezania. Toto čo sa deje, je cielené obsadenie Európy a nastolenie islamu. A islam nie je náboženstvo, islam je ideológia. BOH OCHRAŇUJ EURÓPU!!!!!!!

Hosť

2015-09-08 21:19

Nie som z Malaciek... Ale som Slovák a slovan dosť hanobenia nášho národa hnilimi politikmi to nestačí?...cigáni nám bohato stačia... Chápem situáciu ľudí utekajucich pred vojnou ale naše Slovensko má i bez nich dosť vlastných problémov... Máme problém si uchovávať vlastnú kultúru... Nie to ešte inú prijímať
dedsec

#82 Re:

2015-09-09 18:58

#6: -  

Niekde je napisane ze hlupost zabija, precitajte si k akym veciam a na co sluzi "miestne" referendum a potom piste o demokracii... ;)

Beznádej s nádejou

2015-09-11 17:00

Obávam sa, že to nezastavíme .... Západná Európa na čele s Nemeckom sú zradcovia. Zradili svoje národy. Európa už nikdy nebude pokojné miesto pre život ... Ale napokon aj tak všetci skôr či neskôr zomrieme akurát život tu neznesiteľný :(. Napriek môjmu pesimizmu - petícia podpísaná .... predsalen kúsok nádeje ešte žije ....

Hosť

2015-09-12 14:03

Nevieme sa postarať o vlastných ľudí, či už dôchodcov alebo mladých ľudí a ideme sa hrať na záchranárov cudzích ľudí?
ÁNO, POMÔŽME IM, ALE V ICH KRAJINE, NEPRESÚVAJME ICH PROBLÉMY K NÁM!
A to nepoukazujem na ich náboženský prístup...

Hosť

2015-09-12 16:15

je to čistá islámská invázia, žiadny uprchlíci ženy a deti to sú klišé,

Hosť

2015-09-12 16:25

nulova zalazitost

Hosť

2015-09-16 12:30

Podpísala som preto lebo si myslím ze sme sa dostali tam kam sme nechceli,byť zvrchovaný,samostatný štát ktorí o svojich ľudoch rozhoduje sám.A teraz nám mocipáni začnú rozkazovať,čo smieme a čo nie,Vláda sa nedokáže vysporiadať s neporiadnými romami,kolabuje,zdravotnícstvo a pomaly aj školstvo o dôchodcoch čo poberajú žebračenku za niekoľko desaťročnú poctivú prácu,čo je hanba.Tak ako si dovolujú nám prikazovať aby sme sa ešte starali o tisíce ľúdí ktorí prichádzajú nevieme odkiaľ a akým úmyslom,vyprávať môžu čo len chcú,kto ich všetkých preverí,a vlastne tu ani nechcú zostaľ,ked má pani Merkelová takú širokú náruč a veľkú hubu tak nech sa o nich postará,ale tiež sa mohla spítať ľudí ktorí ju zvolili či sa im to bude páčiť,jej veľkohubé reči o novej pracovnej sile neobstojí lebo títo ľudia nebudú pracovať len sa priživivať na tých čo ešte prácu majú.Kto chcel do únie a do nato teraz nech si spituje svedomie.
emanuel goldstein

2015-09-17 19:57

Dosť bolo petícií. Zdvihnite zadky a choďte do ulíc, ale nie len tak neorganizovane, ale organizovane. Ako sa to robí sa dočítate na stránke nenasilne.sk. Preštudovať, zdieľať, konať!!