Petícia za omilostenie Ing. Milana Benča

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za omilostenie Ing. Milana Benča.

Hosť

2016-03-15 19:59

Je to vykonstruovane! Milana poznam ako cloveka, ktory bol a je zasadovy a preto neverim obvineniam. 

Hosť

2016-03-15 20:16

je to nezmysel,je to dobrý človek, ktorý pracoval dobre pre prešov

Hosť

2016-03-15 20:32

Mohol mať viac, ale pre svoju poctivosť nemá. Bez urážky, ale je to pravý poctivý komunista, dobrý človek.
xyz

2016-03-15 21:32

Pán "NEDA ŠE", kamarátka by sa v hrobe otočila, keby som túto petíciu podpísala. Nemyslím si o vás nič dobré.

Hosť

2016-03-15 21:38

Poznám pána Benča ako dobrého,milého a spravodlivého človeka.To čo sa stalo je vykonštruované aby sa ukryl pravý vinńik.Ublíži sa nevinnému človeku na ktorom bol spáchaný podvod.Prosím p.prezident
pomôžte mu je nevinný.
bystrý

2016-03-15 21:56

Vážený Hosť, slabo ovládaš modernú techniku a  tvoj slovník má obmedzenú kapacitu. Už druhý deň tu vypísuješ chvály na Benča pár minút po sebe a opakuješ tie isté frázy. To si myslíš, že my, ostatní to nevieme rozlíšiť ?  Asi ťa  Benč dobre platí za túto službičku, alebo ti už zaplatil, keď bol primátorom?

Hosť

2016-03-15 23:39

Poznám Milana Benča od r. 1976 z práce ešte v projekcii. Pracovitý, priamy, snaživý . Pre posty vo verejnej správe by bol nedostatok len určitý druh naivity a neodôvodnenej dôvery pri konaní s osobami ktoré hrali " inú finančnú ligu ". Pripúšťam , že to mohlo vyústiť do snahy získať úspech ako Primátor, no neverím v pokus o akýkoľvek osobný hmotný prospech pre jeho osobu, či rodinu.

Hosť

2016-03-16 00:27

Ing. Benča - bývalého kolegu, poznám ako svedomitého a poctivého človeka z profesného ako aj osobného styku

Hosť

2016-03-16 07:00

Pána Benča poznám ako slušného, čestného a svedomitého človeka, ktorý by vedome nikomu neublížil, ba ani nič zlé neurobil. Jeho odsúdenie je výsmech tejto doby,  z.........  čo tu šafária od r.1989 sa musia gúľať od smiechu.

Hosť

2016-03-16 07:43

Je to čestný človek

Hosť

2016-03-16 07:58

Pána Ing. Milana Benča poznám z pracovného i osobného života je to jeden čestný a zodpovedný človek, ktorý si nezaslúži, aby bol takto potrestaný. Ako riaditeľka Domova sociálnych služieb v Prešove, Važecká 3, som sa často s pánom Ing. Benčom stretávala zúčastňoval sa na akciách v sociálnych zariadeniach a dovolím si tvrdiť, že sme v Prešove nemali primátora s takým sociálnym cítením ako bol on. Čo sa týka osobného života je to jeden ľudský, citlivý človek so snahou pomôcť aj tým najslabším žiaľ sám sebe pomôcť nemôže. Páči sa mi, že sú ešte ľudia, ktorí Ing. Benčovi chcú aj takouto iniciatívou pomôcť, preto aj ja sa pripájam k petícii za omilostenie Ing. Milana Benča
PhDr. Darina Matkovčíková

Hosť

2016-03-16 08:09

pomoct p. Bencovi

Hosť

2016-03-16 08:20

Som za spravodlivosť.

Hosť

2016-03-16 08:22

Poznám veľmi dobre Milana Benča a viem, že sa jedná o dobrého človeka a podvod, za ktorý bol odsúdený neurobil úmyselne, ale skôr z nevedomosti alebo nedbanlivosti.

Hosť

2016-03-16 08:34

Ing. Milan Benč je čestný, svedomitý a poctivý občan a tak konal aj ako primátor. Chcel pomôcť mestu a dať občanom pracovnú príležitosť.Jednoducho bol podvedený. Nie Ing. Benč mal byť na lavici obžalovaných, ale niekto iný a ten si užíva. Áno aj on urobil chybu, ale myslím si, že nie takú aby bol odsúdený.
Ja by som ho navrhol na medailu, za rozvoj a budovanie mesta Prešov.
P.H.

#91 Adresa pobytu v petícii

2016-03-16 08:47

Neviem či ti v tejto petícii nechýba celá adresa pobytu (t.j. aj ulica a číslo - nestačí mesto.).  Je to preveriť s právnikmi a prípadne dať petíciu nanovo podpísať. / Príklad: V meste Prešov (adresa pobytu) môžu bývať aj desiatky ľudí s rovnakým menom a priezviskom a tak nie je jasné pri kontrole podpisov či neide o duplicitný podpis. Pri posudzovaní podpisov petíciíí sa nesmú byť na petícii duplicitné podpisy..../

Peter Hurný

Hosť

2016-03-16 09:11

Poznám ing. Benča ako čestného a pracovitého človeka, ktorý každému obyvateľovi Prešova pomohol ako mohol. Vždy bol ochotný vypočuť problémy ľudí a hľadať cestu pomoci pre človeka bez ohľadu na jeho postavenie. Veľmi veľa pomohol občanom zdravotne postihnutým a sociálne odkázaným.

Hosť

2016-03-16 09:18

Poznám Milana ako čestného a nekonfliktného človeka, jednoducho neverím v jeho účelové obohacovanie a vedomé krivenie práva. Pochybil, ale určite nie vedome, nie je mafián ani zločinec. Pozadia konania majú niekedy nejasné a tajomné kontúry.

Hosť

2016-03-16 09:47

Milan Benč nepatrí do skupiny ľudí, ktorí by si zaslúžili taký trest. Všetci môžeme urobiť chybný krok a i spravodlivosť sa môže mýliť. Som presvedčený o jeho nevine.

Hosť

2016-03-16 10:11

Mesto Prešov ako úrad má svoju organizačnú štruktúru a zodpovedných, ktorí pripravovali podklady do zastupiteľstva, ale tiež aj predkladali žiadosť o získanie NFP z ROP. RO pri MRR SR posudzoval žiadosť a aj ju schválil teda s nesprávnymi prílohami ( LV k pozemkom na IP Záborské). Poslanci MZ ( niektorí tam sedia dodnes) odsúhlasili zámer, odsúhlasili zmluvu a jej podpis a nikto z nich si nepreštudoval podklady a neoveril správnosť. Nikto z nich nemal ani toľko cti v sebe, žeby pripustil aj svoj podiel viny. P. Benč bol a je do dnešného dňa pre mňa stelesnením človeka, ktorý sa neopojil mocou, vždy stál reálne na zemi a pomáhal bez toho, že lustroval. U neho som nikdy neposudzovala politickú príslušnosť, ale človečenstvo. Aj jeho zdravotný stav je dôsledkom prevzatia zodpovednosti za niečo, za čo nezodpovedal.

Hosť

2016-03-16 10:13

Lebo p. Benčí je čestný človek

Hosť

2016-03-16 10:15

Súdy si dali gól do vlastnej siete, Milan si to nezaslúži

Hosť

2016-03-16 10:22

Myslím si, že je to poctivý, ctižiadostivý a bezúhonný človek, ktorý počas svojho volebného obdobia urobil veľa dobrého pre prešovčanov a samotný Prešov. Priemyselný park postavený bol a je funkčný. A to je dôležite. Nič ukradnuté a privlastnené pánom Benčom nebolo, na rozdiel od iných.

Hosť

2016-03-16 10:25

Rozhodnutie súdu radšej ani nekomentujem!!!

Hosť

2016-03-16 11:57

Ing.Benč je čestný človek