Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky

Quoted post

Dušan

2013-09-24 16:03

V prvom rade chcem oceniť úsilie pána Fačkovca a ďalších, ktorí venujú svoj čas tejto dôležitej veci.
Mesto zrejme prechádza do mediálnej protiofenzívy. Dnes som náhodou počul v Slovenskom rozhlase reláciu Pozor, zákruta, kde sa v dvoch vstupoch vyjadroval k téme spoplatnenia parkovania na Solinkách hovorca MsÚ Čorba a nejaký pán Taška, predseda "Slovenskej parkovacej asociácie".
Reláciu si môžete vypočuť z archívu RTVS:
http://www.rtvs.sk/radio/relacie/detail/pozor-zakruta/archiv?date=24.09.2013&station=slovensko

Možno by stálo za úvahu, kontaktovať redaktorov relácie a požiadať o publikovanie vyjadrenia petičného výboru, aby zaznel aj iný názor. Relácia vyznela tak, že mesto sa ide rozkrájať aby ulahodilo obyvateľom Soliniek a vyriešilo ich problémy s parkovaním.

Replies

Hosť

#176 Re:

2013-09-24 19:21:15

#174: Dušan -

počúvala som i ja a nepopchopila som jedno ako to, došli k tomu, že na Vlkoch chýba len 50 parkovacích miest a na solinkách 600, už 6 rokov bývam na solinkách a hoci s problémami ale zaparkujem viac menej v okolí bytu an vlkoch či pri rodičoch alebo svokrovcov jazdíme okruhy kým nájdeme miestečko kde sa vopchať. takže podľa mňa štúdia úplne účelová a solinky sa na 20 rokov stanú pokusným laboratóriom