Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Quoted post

puma

#706 OK

2014-08-10 10:59

Ak budeme vychádzať z toho, že Putin má "svetovládne chúťky", trebalo by tento úmysel jeho chúťok aj dokázať a z právneho hľadiska sa "úmysel" ťažko dokazuje aj vrahovi, takým príkladom by mohol byť napr. Pistórius, snaží sa veľmi dokazovať svoj "úmysel" nevedomého obrancu chrániaceho svoj domicil. Ale... dáko mu to nevychádza, nevie to jednoznačne dokázať - je to prosto ťažké. A preto ma zaujíma v čom, alebo ako dokazuje reč a konanie Putina, že má svetovládne chúťky. Ale zatiaľ Putin nezaútočil nikde a veľmi je provokovaný, aby už konečne prekročil hranice a kóóónečne by ho mohli všetci odsúdiť a biľagovať za agresora. Ak má teda Putin nejaké veľkochute, prečo USA a aj Eu nepočkajú, ako sa prejaví? Nie, oni už dopredu vedia, že tieto chute má - no to je čudné.

Ale čo USA - čo ich primelo včera zaútočiť na Irak a netvrďte, že chceli ochrániť kresťanov, či čo - pretože akurát tak rozkufrovali islamskú agresivitu proti inovercom, ktorých budú teraz just zabíjať a používať ako "obranné štíty". Už zase vidíme dôsledky americkej diplomatickej = vojnovej politiky a za posledných 20 rokov to nie je inak, o opaku ma ťažko niekto presvedčí. Koniec koncov už nie všetci američania veria svojim vládam, inak by nevznikali toľké konšpiračné teórie - to má svoj psychodôvod v politike ich predstaviteľov.

A nie je aj to čudné, že tak ako sa rozhoreli ohne na nešťastnej Ukrajine, začali vraj odvetné útoky Izraela na Palestínu, aj nálety USA na Irak a v Afrike sa boríme s novým druhom eboly a ach ako náhodne sa hneď aj vykľuje americký "nový liek" na jej liečenie. Odkiaľ sa tu tak náhle vzal? samozrejme živná pôda aj pre konšpiračné teórie, ale na každej lži, zvykne byť aj kúsok pravdy. A to tu nebudem písať o iných vojenkých technológiách, na ktorých utajene USA makajú. Nemôžem tvrdiť, že iní, teda aj Rusko, nie. Práve táto neprehľadnosť a utajenosť US-vedeckých vojenských technológií, ktoré sa u nich rozvíjajú, dávajú živnú pôdu pre konšpirácie. A zatiaľ čo sa Rusko odzbrojuje, Amerika sa vyzbrojuje - pekne to Putin povedal v rozhovore s reportérom ARD - ktorý som tu už dávala https://www.youtube.com/watch?v=07Z5yuM7RS4 - zatiaľ čo Obama vykrikuje, že zaútočí všade, kde budú ich záujmy ohrozené - a toto stojí na prvom mieste, kvôli čomu zaútočia - ich občania, sú až na treťom,  teda poslednom mieste - tak Putin sa pýta, kedy prestali platiť dohody medzi RF a USA?

Z tohoto vyplýva, že USA majú dávno svetovládne chúťky a oni to už iba neproklamujú, dávno tak konajú - celé desaťročia!! - proti svetu, proti vlastným občanom - aj proti vlastným neposlušným prezidentom.

Replies

Jano Ukrajinec

#731 Re: OK

2014-08-13 03:56:42

#706: puma - OK 

Včera som stratil 20 €. Aj za to môžu USA? Asi ámo pri Vašich názoroch.