Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".
Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata"..
puma |
#701 Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka2014-08-09 12:29#699: Jano Ukrajinec - Re: Re: Pozvanie Porošenka nie som prokomunistická, ale ak chceme hovoriť o vyváženej politike, tak by si v činoch a rétorike malo USA brať príklad od Ruska - v čom sa týka šaríja a islamisti Ameriky a EU a KTO ich k tomu vyprovokoval?? Kde si berie USA právo na to, aby zasahovali do týchto a ďalších štátov - nuž len preto, ako sa aj oni sami už netaja, že bránia svoje záujmy, svojich ľudí a svoje zariadenia, stačí? O kresťanoch sa v ich záujmoch nič nepíše a nehovorí. Vôbec im nejde o kresťanov v týchto štátoch, tí sú im ukradnutí, pretože koniec koncov aní títo kresťania nie sú poslušní požiadavkám USA! Ano, vieme hádam aj to, čo títo islamisti robia, ale nemali by možno taký vplyv a silu, keby k tomu neboli pekne vycvičení - kto rekrútoval, finančne a materiálne podporoval Al-Káidu do boja a proti komu? No predsa USA a teraz, keď sa im títo trocha vymkli spod rúk, tak ich trochu preplieskali s diskutabilným efektom. A keď ich budú opäť potrebovať, tak čo asi urobia milí amíci? Nik netvrdí, že Rusko je výhradne dobručké, ale tiež nie je výhradne zlé a už to nie je ZSSR! Avšak o politike USA sa vôbec nedá povedať, že je dobručká ani voči svetu, ani voči vlastným doma - veď si mrknite to vyššie uvádzané video, stojí to zato! Ani ja netvrdím, že sú všetci američania zlí, koniec koncov vďaka vláde to teda v prežití vôbec nemajú ľahké - tí chudobní a ešte chudobnejší a nepodstatný plebs, zaujímavý len pri voľbách. To málo, čo pre nich Obama v rámci zdravotnej reformy urobil, teraz idú republikáni napadnúť žalobou!! To je láska k voličom! A mimochodom - Guantánamo, vieme všetci, čo tam amíci s ľuďmi, ktorí ani neboli tak vojenským, ani civilným súdom odsúdení atď. - TOTO keby urobila RF, to by bolo zavíjania a protestov, pozrite si na spomínanom videu, ako Obamove sľuby aj v tejto veci a vo veci odsunu amer. vojakov skončili!!
tu je ešte raz: https: // www . youtube . com / watch?v=EUAwUrF6kIA a spískali ho americkí investigatívni novinári; musela som ho trocha "upraviť", lebo sa mi tu nechcelo zobraziť ;) |
Miror |
#702 Re: Re: Re:2014-08-09 13:19Máte moje uznanie a obdiv. Určite aj to čo robíte Vy je cesta. Všetko môže pomôcť. A to video - ak by bolo na ňom čo i len 50% pravdy - je mrazivé a malo by byť pre každého burcujúce. Každý kto môže by mal s týmto videom oboznámiť čo najviac ľudí. Ďakujem a želám vám pevnú vôľu a trpezlivosť a veľa zdravia v presadzovaní spoločného cieľa, ktorý verím že je aj v prospech tých čo s nami nesúhlasia. |
Hosť |
#703 Re: Re: Re: Re:2014-08-09 14:17 |
Jano Ukrajinec |
#704 Re: Re: Pozvanie Porošenka2014-08-10 03:10#694: puma - Re: Pozvanie Porošenka Jedna maličká poznámka. Píšeš, že nehovoríme o ZSSR, ale o RF a že za 2O rokov nemala útočné ambície. Ak poznáš trochu mentalitu Rusov, tak vieš, že neveria nikomu a ničomu. Takže terajší vládcovia Ruska počnúc Gorbačovom a končiac Putinom museli dlho bojovať za získanie dôvery národa. A v tom je majster práve Putin, ktorý vedel zblbnúť národ asi tak ako u nás Mečiar. Takže sa nediv, že Putinovi tie svetovládne chuťky trvali trochu dlhšie. |
Hosť |
#705 Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka2014-08-10 05:53#704: Jano Ukrajinec - Re: Re: Pozvanie Porošenka Že neveria, tomu sa netreba čudovať, pretože už v časoch cárskeho Ruska boli vždy tí, proti ktorým sa spojili západné veľmoci, potom to dostalo ideologický pláštik, v podobe boja proti "boľševizmu" a teraz veľmoci, ktoré expandovali a expandujú na úkor druhých vytýkajú Rusku "úmysel expandovať".... Čo USA , ktoré sa priživujú na úkor ostatných kontinentov a hrajú sa na Trestajúceho Boha a sudcu! Ty poznáš ruskú "mentalitu"? Odkiaľ? Odpoveď znie väčšinou: Mám tam veľa priateľov a obchodných partnerov:)). A porovnávať Putina s Mečiarom, to je snáď pre Mečiara priveľká lichôtka. Putin vadí - lebo nie je Jeľcin. A nechoď ňa mňa s oligarchickou vládou v Rusku. Najprv si treba uznať, kto vládne v skutočnosti v USA - o Ukrajine nehovoriac, lebo to je jedna korupčná, mafiánska banda, vojnoví zločinci...
|
puma |
#706 OK2014-08-10 10:59Ak budeme vychádzať z toho, že Putin má "svetovládne chúťky", trebalo by tento úmysel jeho chúťok aj dokázať a z právneho hľadiska sa "úmysel" ťažko dokazuje aj vrahovi, takým príkladom by mohol byť napr. Pistórius, snaží sa veľmi dokazovať svoj "úmysel" nevedomého obrancu chrániaceho svoj domicil. Ale... dáko mu to nevychádza, nevie to jednoznačne dokázať - je to prosto ťažké. A preto ma zaujíma v čom, alebo ako dokazuje reč a konanie Putina, že má svetovládne chúťky. Ale zatiaľ Putin nezaútočil nikde a veľmi je provokovaný, aby už konečne prekročil hranice a kóóónečne by ho mohli všetci odsúdiť a biľagovať za agresora. Ak má teda Putin nejaké veľkochute, prečo USA a aj Eu nepočkajú, ako sa prejaví? Nie, oni už dopredu vedia, že tieto chute má - no to je čudné.
Ale čo USA - čo ich primelo včera zaútočiť na Irak a netvrďte, že chceli ochrániť kresťanov, či čo - pretože akurát tak rozkufrovali islamskú agresivitu proti inovercom, ktorých budú teraz just zabíjať a používať ako "obranné štíty". Už zase vidíme dôsledky americkej diplomatickej = vojnovej politiky a za posledných 20 rokov to nie je inak, o opaku ma ťažko niekto presvedčí. Koniec koncov už nie všetci američania veria svojim vládam, inak by nevznikali toľké konšpiračné teórie - to má svoj psychodôvod v politike ich predstaviteľov. A nie je aj to čudné, že tak ako sa rozhoreli ohne na nešťastnej Ukrajine, začali vraj odvetné útoky Izraela na Palestínu, aj nálety USA na Irak a v Afrike sa boríme s novým druhom eboly a ach ako náhodne sa hneď aj vykľuje americký "nový liek" na jej liečenie. Odkiaľ sa tu tak náhle vzal? samozrejme živná pôda aj pre konšpiračné teórie, ale na každej lži, zvykne byť aj kúsok pravdy. A to tu nebudem písať o iných vojenkých technológiách, na ktorých utajene USA makajú. Nemôžem tvrdiť, že iní, teda aj Rusko, nie. Práve táto neprehľadnosť a utajenosť US-vedeckých vojenských technológií, ktoré sa u nich rozvíjajú, dávajú živnú pôdu pre konšpirácie. A zatiaľ čo sa Rusko odzbrojuje, Amerika sa vyzbrojuje - pekne to Putin povedal v rozhovore s reportérom ARD - ktorý som tu už dávala https://www.youtube.com/watch?v=07Z5yuM7RS4 - zatiaľ čo Obama vykrikuje, že zaútočí všade, kde budú ich záujmy ohrozené - a toto stojí na prvom mieste, kvôli čomu zaútočia - ich občania, sú až na treťom, teda poslednom mieste - tak Putin sa pýta, kedy prestali platiť dohody medzi RF a USA? Z tohoto vyplýva, že USA majú dávno svetovládne chúťky a oni to už iba neproklamujú, dávno tak konajú - celé desaťročia!! - proti svetu, proti vlastným občanom - aj proti vlastným neposlušným prezidentom. |
puma |
#707 a aby sme mali možnosť porovnať2014-08-10 13:03tak tu dávam rozhovor V.Putina na tému ukrajinkej krízy; tento rozhovor, niekde zo začiatku marca tohoto roka: https://www.youtube.com/watch?v=MxOD3H2cYXM no skúsme zistiť, nakoľko prezentuje Putin svoje celosvetové chúťky ;) tiež pohľad nášho politológa Škvrndu https://www.youtube.com/watch?v=ChsNkKapODc
|
puma |
#708 a aby sme sa mali možnosť porovnať2014-08-10 13:04a dokonca som našla komentár k týmto udalostiam aj z pohľadu nášho premiéra Fica: https://www.youtube.com/watch?v=hOufBd2RuVY
a keď si pomyslím, KOĽKO plynu tečie z Ruska do Eu, tak sa mi nastoľuje otázka - komu ide o to, aby tieto, v podstate dosť obojstranne výhodné obchody, padli ???
a tento rozhovor už iba pripomínam, isto je už známy "výrok" Nulandovej, len pre zopakovanie ;) |
puma |
#709 a aby sme mali možnosť potovnať2014-08-10 14:17a tu je dokončenie po podpísaní dohody z 21.1.2014 https://www.youtube.com/watch?v=rUJT1bQFqn0 je to na zaplakanie!! :(((( nuž neviem, ako sa s týmto vyrovnajú samotní ukrajinci, pretože toto ich poznačí do konca existencie samotnej Ukrajiny. Nuž, ako vidno kríza je dobre zamotaná. Ak má akurát RF záujem o Krym a ostatné oblasti, tak kľudne možno povedať, že aj Západ, ak dostatočne ovplyvní Ukrajinu, bude mať vlastný záujem na tomto nerastnom bohatstve. No, prosto je to hrozné. Záver tohoto dokumentu ja asi najvýstižnejší a pochopiteľný - naozaj nechceme vojnu. Lenže ako riešiť tento gordický uzol - jeho preťatím to nejde, ako vidno.
|
Jano Ukrajinec |
#710 Re: Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka2014-08-10 14:59#705: - Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka Nemôžem si pomôcť, ale komu niet rady, tomu niet pomoci. Ja Vám nebránim vo vašom rusofilstve, tak mi prosim nebráňte v mojom názore. Na vysvetlenie, že poznám mentalitu Rusov. Viac ako 5 rokov som žil a pracoval v bývalo ZSSR a aj v RF, previdelne tam chodievam aj teraz a aj ku priateľom na dovolenky, alebo iba na návštevu. Poznám aj ich názory na Putina, s ktorým väčšina nesúhlasí, ale musia držať hubu, ako my na Slovensku pri našich vládcoch. Toľko na vysvetlenie. |
puma Hosť |
#711 Re: Re: Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka2014-08-10 15:32#710: Jano Ukrajinec - Re: Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka hm... ja sa nechcem hádať, či musia držať huby - no, žiaľ, nie je toto úkaz aj v USA a ak ich kritici otvoria, aby poukázali na vážne prešľapy ako Edward Snowden, tiež to tak vyzerá, že spočiatku sa ich snažia umlčať? Myslím asi, že všade tá moc vrchností si tlačí svoje. Ale keď sa na tie zábery z Ukrajiny pozerám, tak sa mi derú do očí slzy, pretože tam už asi všetci robia chyby. Pre mňa je to horor. Mali by sa už zastaviť a konečne sami si riešiť problém, aj keď mám dojem, že všetky strany majú za ušami a zrejme sú tak znenávidení a rozbesnení, že sami nevedia "kde je sever"... a teda prešli už za hranicu, spoza ktorej by sa dalo ešte slušne vrátiť, napriek tomu by to mali urobiť... a to fakt Vám tu bráni ktosi vo Vašom názore? Ja hádam nie a ešte stále prispievate, takže si nemyslím, že by Vám bolo bránené... ale veď tým, že píšem sem ja svoj názor, Vás hádam neurážam, alebo Vašich priateľov - tak sorry, ale nerobím to z nejakého trucu, alebo nevôle pochopiť, ale si myslím, že nie za všetko môže len a len Putin... |
Hosť |
#712 Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka2014-08-10 16:35#699: Jano Ukrajinec - Re: Re: Pozvanie Porošenka tu ale trepeš piate cez deviate,vôbec si neodpovedal,ak si mysliš a nadavas niekomu do rusofilov a kryptokomunistov si na omyle. Jednocho sa divam na veci cez fakty. Tak podla teba Kosovo,Irak,Lybia nie ja podla teba nic. Boli to vojnove agresie, co napr. ak by Kaddafi povedal že sa mu nepači vlada USA a vybombardoval ju. USA, NATO odkial berie pravo označit niekoho za darebaka a napadnut ho. Ved tieto lrajiny prešli zložitým vyvojom a hlavne nikoho nenapadli. To tvoje širenie USA i NATO demokracie je podla teba spravne. Ved za pomoci USA, EU,NATO sa kontraproduktívne dostali fanatic. islamske skupiny k moci. Vidiet tu aj tvoje jednoduche chapanie tvojich oponentov oznacit ma za rusofila,kryptokomunistu. Iba sa pozeram na svet kdo čo robí a podla toho hodnotím a nie ze sa kaže o demokracii a v mene tohto presadzuje svoje zaujmy a vrazdi. Ty suhlasis napadnut staty v mene USA i NATO demokracie a pricom zahynu statisice ludí. Bol si proti vojne v Iraku? Nasli sa tam chemicke zbrane ? Odpovedz . A co si teda ty ked toto vsetko vrazdenie v napadnutych krajinach USA i NATO obhajujes. Si vymyty USA i NATO propagandou? |
Peterk |
#713 Obdiv a smútok2014-08-10 21:39Puma, ste hodná obdivu. Vďaka. Vďaka aj za názor a postoje ostatných. Uplynulých 25 rokov nás síce zdeformovalo, ale ešte celkom nezničilo. Väčšina z nás ešte stále rozmýšľa. V tom sme však nebezpeční - aj to je bezpečnostné riziko. Je pravda, že ani Putin nie je anjel, tak vysoko na politickom nebi už anjeli nelietajú. Ale v tomto prípade je obviňovaný účelovo, neprávom a zo všetkého. USA namiesto, aby urovnali nimi vyprovokovaný konflikt a krviprelievanie, bijú do Putina, ktorý zatiaľ neprekročil svoje hranice, (okrem svojim spôsobom, ochrany svojho loďstva) a vymýšľajú sankcie. Ale veď účel nebol mier, ani pomoc Ukrajine. Scenár sa síce ako obvykle vymkol, ale krajina je v troskách, ako obvykle. A to je podstatné. Že je tam tisíce nevinných obetí, na tom nezáleží, veď predsa napĺňajú záujmy USA. Len ako z toho? Svet už pozná americkú "demokraciu" a začína jej mať chvalabohu dosť. Smutné a zároveň smiešne. Myslím, že na sankcie proti Rusku doplatí Rusko najmenej. Nech je Putin akýkoľvek, ale blbý nie je. A čo nedávne stretnutie p. Obamu s predstaviteľmi afrických štátov? Žeby náhradné, operatívne riešenie ozdravenia ekonomiky USA? - zanedbateľný odpor, "obchod" aj za sklenné gorálky, ... Teda po rokoch "šírenia demokracie" po všetkých kútoch sveta, znova drancovanie Afriky? Ako to, že sú ľudia, ktorí nechápu oprávnené požiadavky a záujmy USA? Jano Ukrajinec - čo dodať. Iste, máte právo na svoj názor, nech je akýkoľvek. Ten Váš však robí hanbu nielen Vám.
|
Hosť |
#714 TOTO NIE JE VYJLÁSENIE O PODPORE PUTINA2014-08-11 08:24Toto, ak som to správne, pochopila, je spoločné vyhlásenie proti nehumánnemu počínaniu kyjevskej vlády na čele s Porošenkom, proti oligarchomafii, ktorá bezohľadne sleduje svoje záujmy a chce si za každú cenu udržať svoje mocenské postavenie a nakradnutý majetok - a je jej jedno, či zabije státisíce alebo milióny, pre nich sú to len čísla a nie ľudia. Je to, ak to dobre chápem, vyhlásenie, ktoré má dať najavo, že Slováci nesúhlasia s porušovaním medzinárodného práva a s vojnovými zločinmi, páchanými na juhovýchode Ukrajiny skupinou zlodejov protestov na Majdane, ktorí sú hlavnými viníkmi dnešného chaosu. Toto je http://youtu.be/rAQWFNuE44o dokumentárny film, po zhliadnutí ktorého by sa v každom súdnom človeku malo zobudiť svedomie. Hoci sme malý národ, mali by sme sa pridať k protestom proti vojne. Príležitosťou by mohlo byť 70. výročie SNP v Banskej Bystrici. Rusi nie sú naši nepriatelia, je to národ, ktorého jazyku a mentalite rozumieme. Každý z nás je tak trochu aj Rus a každý Rus je tak trochu aj Slovák. |
Jano Ukrajinec |
#715 Re: Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka2014-08-11 09:16#712: - Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka Dobre, tak o faktoch. Rusi anektovali Krym (jedno je, či historicky, alebo politicky patril Rusku), teraz bol územím Ukrajiny, ktorá ho nevzala Rusku násilne. Na druhý deň po obsadení tam zaviedli rubeľ a zabavili celú ukrajinskú flotilu v krymských prístavoch. Dobre, prebehlo tam referendum, kde sa cca 70% obyvateľov prihlásilo k Rusku. Ale akých 70%. 70% rusky hovoriacich obyvateľov. A čo tí, ktorých ani k referendu nepustili, teda Ukrajincov a Krymských tatárov. Toto sú overené fakty, preto o celej anexii mlčí aj samotné Rusko. Neviem ale prečo tak málo protestovala EU i keď z druhej strany je to pochopiteľné. To, čo bolo za bývalého ZSSR a je aj za Putina, že nám zatvorí kohútik a my podochneme, je bohužiaľ pravda. Za to ale treba viniť naše vlády, ktoré neboli schopné vybudovať 25 km ropovodu zo Schwechatu do Slovnaftu (je možné, že proti loboval MOL) a teraz sa spoliehame iba na reverz. Podľa mňa sú všetky sankcie proti Rusku bohužiaľ na nič, lebo Putin drží ruku na tom pomyselnom kohútiku. Ja neobhajujem USA a NATO. Obhajujem iba svoj názor, keď tu čítam sprostosti typu - Al-khajdu vycvičili američani, Islamský štát v Iraku a Sýrii vznikol za pomoci USA a podobné sprostosti. Vy ste asi zabudol na 11. september, kedy USA prišli o cca 10 000 ľudí, koľkí zahynuli v Kuvajte, Iraku (aj keď sa tam nenašlo, čo hľadali) a v Afganistane. Koľko tam zahynulo vojakov NATO. Prečo tam asi boli vyslaní. Niektorí ako mierové misie, ale väčšinou bojovať proti terorizmu ako štátnemu, tak aj náboženskému, ktorý je najhorší. Mne to pripadá v arabských krajinách ako u nás za doby inkvizície. Len teraz sa to volá právo-šária. U nás to bolo právo-štb a právo kgb. Iný kraj, iný mrav. A nakoniec - vôbec nie som vymytý propagandou USA a NATO, i keď som v USA bol, mnohé veci im môžeme iba ticho závidieť, ale niektoré veci by som si asi nikdy neosvojil. Hlavne tú ich aroganciu vo vzťahu k neameričanom a k podľa nim k nižším menšinám. Ten KKK z nich ešte celkom nevymizlo. Pripadalo mi to tam niekedy ako by oni boli übermensch-i. Taktiež som tam videl biedu a bohatstvo. Nevedl by som tam žiť natrvalo, ani keby som bol neviemako bohatý. Čo sa týka NATO, tam sme predsa vstúpili dobrovolne, tak prečo proti nemu útočíme. |
Hosť |
#716 Re: Re: Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka2014-08-11 10:22#715: Jano Ukrajinec - Re: Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka Zablokovali diskusie k téme Ukrajina, lebo väčšina čitateľov je na strane juhovýchodnej Ukrajiny a odmieta štvavú protiruskú kampaň. Dnes obmedzili slobodné šírenie informácií a slobody slova tu:http://www.aktuality.sk/clanok/259345/vypiname-niektore-diskusie/?i9=de1c5c836e43 Aktuality.sk sa rozhodli, že k niektorým článkom budú už od začiatku vypnuté diskusie. dnes, 10:32 Bratislava Potom nečudo, že niektorí majú názory súhlasné s tým, čo drístajú naše neslobodné médiá. |
Hosť |
#717 Re: Re: Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka2014-08-11 10:25#715: Jano Ukrajinec - Re: Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka a do NATO sme nevstúpili dobrovoľne, nikto sa nás nepýtal, dokonca bola porušená pôvodná čestná dohoda, že krajiny bývalej Varšavskej zmluvy tam nevstúpia a NATO teraz usiluje dostať sa ešte bližšie k ruských hraniciam ... je to obranný, ale útočný pakt? |
Hosť |
#7182014-08-11 14:17 |
Miror |
#7192014-08-11 15:15 |
puma |
#721 tak dobre2014-08-11 17:18našla som túto chronológiu udalostí okolo situácie s Krymom (pre istotu to sem prekopírujem, aby sme si to prečítali) zároveň sa chcem aj ospravedlniť, ak niekomu sa moje otázky budú zdať ironické, naozaj nemám záujem situáciu na nesťastnej Ukrajine nijako bagatelizovať, ani zosmiešňovať, aby som nikoho rozochvené city nezasiahla, pretože vskutku, čo sa tam deje, je strašné a zrejme je aj dôsledkom mnohých politicky chybných rozhodnutí v minulosti, žiaľ, tie sa ale spätne už nedajú naprávať a čo zostáva, je dnešná značne komplikovaná politicko-národnostná situácia. Ak si to prečítate, skúste napísať, čo z toho nie je pravda. http://www.24hod.sk/chronologia-takto-si-rus-postupne-podmanili-krym-cl277490.html Chronológia: Takto si Rusi postupne podmanili Krym Pozrite sa s nami, ako sa vyvíjali udalosti na Kryme po krvavých udalostiach v Kyjeve a zvrhnutí Viktora Janukovyča.
Moje otázky, lebo niektorým udalostiam nerozumiem: 1. Akí občania prišli hlasovať v spomínanom referende, kde účasť bola až 83% a za pripojenie hlasovalo až vyše 93% obyvateľstva - to sú všetko iba Rusi? Ak áno, to ich je až toľko? 2. Na základe čoho sa rozhodli toľkí občania vôbec rozmýšľať o návrate Krymu k RF - čo bolo spúšťačom? 3. Kým a na základe akých dôkazov je potvrdená tá informácia, že na Krym pricestovali srbskí žoldnieri, podporiť Rusko. 4. Keď sa už zdalo, že sa UK a RF dáko písomne idú dohodnúť, kto neustále rozdúchava takéto ostré nepokoje. 5. V celej situácii išiel byť Západ veľmi aktívny a tlačiť na RF. Prečo nie je takýto promptný aj pri USA akciách - našla som dnes tento link, ktorý ma napr. riadne zarazil: http://www.zemavek.sk/articles/view/vietnamsku-vojnu-spustila-loz-z-bieleho-domu - a citujem z neho: "V roku 2005 vyšlo najavo, že časť incidentov si americkí generáli vymysleli. Ich verzia stačila k tomu, aby Kongres schválil rezolúciu a na jej základe letecké útoky šírili smrť a skazu v severnom Vietname." "Pravdu o vojne vo Vietname odhalil až v roku 2011 Americký národný archív zverejnením Pentagon Papers - záznamov administratívy prezidenta Lyndona Johnsona o skutočnom priebehu konfliktu." Keď si to dobre a pozorne prečítate a pozriete si to utrpenie z fotografií - tak sa pýtam po 6. Na základe čoho toto môže robiť USA toľké desaťročia a toľkým krajinám a občanom??? Ospravedlnili sa už vôbec niekomu? A mimochodom platia týmto štátom reparácie ako Nemecko po 2. sv. vojne? 7. Je viac albánskych Kosovčanov v Srbsku, ako Rusov na UK, alebo je to naopak. Keď Kosovo áno, prečo nie aj Krym? Pričom Kosovo bolo vždy srbské!!! |
Hosť |
#7222014-08-11 20:20vsimli ste si ze nastalo ticho o zostrelenom malayzia lietadle ? Dôkazy mozno naznacuju ze ho skutocne zostrelila umyselne alebo omylom ukrainska army. To som zvedavy ako na to zareaguje USA,EU,NATO . Porosenko to oznacil ako terorist. čin. Ak to lietadlo zostrelila UA army to bude šok pre USA,EU,NATO vymyvaciu propagandu mozgov ! V plnom rozsahu sa odhali ich charakter ze to oni ani tak nesucitili s obetami zostrel.lietadla, ale chceli to iba propagandisticky zneužit proti Rusku a vyvolat štvavu vojnovu psychozu. Ved iba o to im islo. V tom pripade cela USA ,EU , NATO propaganda dostane vaznu celosvetovu ranu a nikdo ich uz nebude brat vážne. Budu ich brat ako podporovatelov fasizmu,ultranacionalizmu a cele vrazdenie JV UA obyvatelsva pôjde na ich vrub. Potom cele to sirenie demokracie vo svete USA, EU,NATO je vlastne vrazdenie obyvatelsva kijevskou chuntou na cele s Porosenkom. Tým USA,EU,NATO a ich predstavitelia stratia moralny kredit pretoze podporovali vrazdenie obyvatelstva na JV UA |
Miror |
#723 Re: tak dobre2014-08-11 20:30Žiada sa mi pripomenúť, že ruské armádne cvičenie bolo čiastočne reakciou na prítomnosť amerických lodí v Čiernom mori pod zámienkou údajnej hrozby teroristických útokov na OH v Soči a vyjadrení Obamu o tom, že do Soči vyšle vojenské lietadlá na evekuáciu amerických športovcov. Lode tam boli už pred OH a aj po OH. Bolo by zaujímavé sledovať Obamovu reakciu ak by OH boli napr. na Floride a Putin by k brehom Floridy vyslal Ruské vojnové lode a oznámil by, že na Americké územie pošle Ruské vojenské lietadlá na evakuáciu športovcov. Podľa mňa by to považoval za provokáciu. A toto v chronológii chýba. Ja to pokladám za dosť podstatnú informáciu. |
Hosť |
#7242014-08-11 21:46nie je dolezita ,,demokracia,, ktora neexistuje..dolezite je aby ludia co pracuju mali to co im patri..teda aj demokracia..sny su motorom a motor otrokom.. |
|
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Stojím za lekármi
2626 Vytvorené: 2024-12-09
Petícia na podporu Lekárskeho odborového združenia (LOZ), MUDr. Petra Visolajského a proti zákonu o výpovediach lekárov
1287 Vytvorené: 2024-12-14
Výzva na vyjadrenie podpory výsledku výberového konania na pozíciu riaditeľa Divadla Andreja Bagara v Nitre.
1245 Vytvorené: 2024-12-04
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
4192 Vytvorené: 2024-11-09
PETÍCIA za neodkladnú realizáciu hĺbkovej obnovy budovy ZŠ na Majerníkovej 60 v Bratislave
1110 Vytvorené: 2024-12-05
Sme proti novému cenníku MHD V PREŠOVE
638 Vytvorené: 2024-12-05
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
22448 Vytvorené: 2021-01-17
Za zachovanie študijných a učebných odborov „Ekonomické a administratívne služby v podnikaní“ a „Murár/Murárka“ na Strednej odbornej škole služieb a lesníctva v Banskej Štiavnici.
500 Vytvorené: 2024-11-28
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
889 Vytvorené: 2024-11-02
PETÍCIA za zmenu návrhu VZN č.2/2024 o miestnych daniach a o poplatku za komunálny odpad a drobný stavebný odpad
342 Vytvorené: 2024-11-28
Odstránenie symbolov zločinného komunistického režimu z námestia v centre Prešova
270 Vytvorené: 2024-11-25
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
7057 Vytvorené: 2024-10-07
Vyhostenie Fun Frky zo Slovenskej republiky
253 Vytvorené: 2024-12-18
Výzva obyvateľov ulíc Ľubovnianska a Žehrianska na bezodkladné zaistenie ochrany pokojného stavu
189 Vytvorené: 2024-11-30
Petícia proti umiestneniu a realizácii „Prevádzky na spracovanie batérií LI-ION v priemyselnom areáli mesta Šurany“
185 Vytvorené: 2024-12-21
Predmet petície: Zmena zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave – pravidiel podnikania v taxislužbe
220 Vytvorené: 2024-08-13
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
6414 Vytvorené: 2024-11-01
Petícia za návrat k pôvodnemu grafikonu MHD Trenčín
342 Vytvorené: 2024-11-17
ZABRÁŇME STRIEĽANIU VLKOV - HROMADNÁ PRIPOMIENKA PROTI ZRUŠENIU CELOROČNEJ OCHRANY VLKA DRAVÉHO (Michal Kiča a Jaromír Šíbl)
1138 Vytvorené: 2024-11-12
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
553 Vytvorené: 2024-10-18