Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Quoted post

Jano Ukrajinec

#710 Re: Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka

2014-08-10 14:59

#705: - Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka 

Nemôžem si pomôcť, ale komu niet rady, tomu niet pomoci. Ja Vám nebránim vo vašom rusofilstve, tak mi prosim nebráňte v mojom názore. Na vysvetlenie, že poznám mentalitu Rusov. Viac ako 5 rokov som žil a pracoval v bývalo ZSSR a aj v RF, previdelne tam chodievam aj teraz a aj ku priateľom na dovolenky, alebo iba na návštevu. Poznám aj ich názory na Putina, s ktorým väčšina nesúhlasí, ale musia držať hubu, ako my na Slovensku pri našich vládcoch. Toľko na vysvetlenie.

Replies

puma
Hosť

#711 Re: Re: Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka

2014-08-10 15:32:27

#710: Jano Ukrajinec - Re: Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka 

hm... ja sa nechcem hádať, či musia držať huby - no, žiaľ, nie je toto úkaz aj v USA a ak ich kritici otvoria, aby poukázali na vážne prešľapy ako Edward Snowden, tiež to tak vyzerá, že spočiatku sa ich snažia umlčať? Myslím asi, že všade tá moc vrchností si tlačí svoje. Ale keď sa na tie zábery z Ukrajiny pozerám, tak sa mi derú do očí slzy, pretože tam už asi všetci robia chyby. Pre mňa je to horor. Mali by sa už zastaviť a konečne sami si riešiť problém, aj keď mám dojem, že všetky strany majú za ušami a zrejme sú tak znenávidení a rozbesnení, že sami nevedia "kde je sever"... a teda prešli už za hranicu, spoza ktorej by sa dalo ešte slušne vrátiť, napriek tomu by to mali urobiť...

a to fakt Vám tu bráni ktosi vo Vašom názore? Ja hádam nie a ešte stále prispievate, takže si nemyslím, že by Vám bolo bránené...

ale veď tým, že píšem sem ja svoj názor, Vás hádam neurážam, alebo Vašich priateľov - tak sorry, ale nerobím to z nejakého trucu, alebo nevôle pochopiť, ale si myslím, že nie za všetko môže len a len Putin...