PETÍCIA za rozšírenie kapacity MŠ Tajovského Poprad

Quoted post

Darca

#65 Re: Re: Dušan

2015-10-25 17:13

#63: - Re: Dušan 

Rada by som sa zapojila,uz ako babicka a velmi spokojna mamicka. Moja dcera uz mamicka,ktora navstevovala MS Tajovskeho a ma krasne spomienky na pani ucitelky, chcela aj svojim dvom detom dopriat starostlive pani ucitelky, ale uz pri odovzdavani ziadosti jej povedali,ze nech si ani ziadost nedava,ale skusi v inej MS,lebo jej nebudu moct vyhoviet......,pre mimoriadne  vela ziadosti  Tak informacie budu skreslene, pretoze urcite by aj nase dve ziadosti boli prave v tejto skolke,ktorej doverujeme,...drzime Vam palce,aby zvitazil zdravy rozum a umoznili vyuzivat celu matersku skolu nasim detom.

Replies

Hosť

#66 Re: Re: Re: Dušan

2015-10-25 18:24:00

#65: Darca - Re: Re: Dušan 

Veď celý objekt materskej škôlky už je využívaná na výchovu a vzdelávanie našich najmenších. Objekt predsa slúži pre MŠ, nie je v ňom ani kasíno, ani pizzeria ani kancelárie.

Ja bývam na Šrobárovej a moje dieťa chodí do "súkromnej" škôlky. Som maximálne spokojný a do štátnej by som ani jedného zo svojich potomkov s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou nedal. Ani nedám. 17 detí na 2 učiteľky a 24 detí na 2 učiteľky je rozdiel triedy.

Nie som milionár, živím sa rukami, jazdím na 10 ročnom aute, ale 40 Eur mesačne mi za to stojí. Toľko mnohí zaplatia za filmové kanály alebo minú týždenne na cigarety.

Otázka na pána Šveca: Ak sa teda kapacita rozšíri, škôlka nebude mať kam presťahovať, kam budem dávať svoje dieťa ja? Vám ako liberálovi z SaS nevadí, že moje dieťa budem nútený umiestniť do inštitucionalizovaného zariadenia a prídem o možnosť voľby?

Možno by bolo naozaj najlepšie zorganizovať debatu pri okrúhlom stole, pretože ak sa zmení status quo, budú v meste desiatky detí, ktoré nebudú mať kam do škôlky chodiť a to problém nevyrieši. Vidím to tak, že asi pôjdem osobne na mesto a tam si zistím aké náhradné priestory mali v pláne druhej škôlke ponúknuť, lebo z tejto "plodnej" diskusie som sa to nedozvedel.