Nebuďme psími rasistami

Quoted post

Gus

#452 Dobre si precitajte uvod Vasej peticie, "psickari"...

2012-09-27 10:44

Velmi jasne ukazujete Vase priority, Vasu zadubenost a Vas "rasizmus" voci ostatnym LUDOM.

Petícia proti návrhu zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 282/2002 Z. z.,
ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 282/2002 Z. z., ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov v znení zákona č. 102/2010 Z. z.“. My dole podpísaní sme proti tomuto návrhu zákona v jeho plnom znení, nakoľko tento návrh zákona ublíži jedine zodpovedným majiteľom, ktorí sa o svoje psy riadne starajú, majú ich prihlásených a poskytujú im adekvátnu starostlivosť. Požadujeme však mi dole podpísaní, ktorý sme proti tomuto návrhu nechať súčasný zákon v pôvodnom znení s tým aby sa dodržiaval v plnom rozsahu + prísne tresty pre majiteľov neovládateľných psov /akejkoľvek rasy/ za ublíženie iným psom, alebo ľuďom a exemplárne tresty pre majiteľov psov za týranie psov !!!

Takze pozorne citajte..za ublíženie iným psom, alebo ľuďom... . Co z toho vyplyva je uplne jasneee, prvorady je pre Vas, Vas "milacik", nie CLOVEK.

Replies

ofca

#454 Re: Dobre si precitajte uvod Vasej peticie, "psickari"...

2012-09-27 10:53:16

#452: Gus - Dobre si precitajte uvod Vasej peticie, "psickari"... 

Hlupák, prečítaj si zákon čo platí a potom tu mudruj. V zákone je uvedené len za ublíženie ľuďom, teraz tam pribudne aj za ublíženie psom, s čím my, zodpovedný majitelia súhlasíme. Tiež nechcem aby mňa a môjho psa napádali iné psy !!!!

Miriam Turzová

#461 Re: Dobre si precitajte uvod Vasej peticie, "psickari"...

2012-09-27 12:12:55

nesúhlasím s tým, čo si napísal/a, ja som zanietený psíčkar, ale nenadradzujem svojich psov nad ľudí... skôr tu ide o ľudí ako Ty, ktorí nechápu význam toho všetkého... človek dáva vinu psovi, ktorého sám vychováva, tento návrh zákona je o tom, že zbavuje človeka zodpovednosti a dáva ju na PSA! Keď ja, ako majiteľ budem magor, zo svojho psa vychovám takého istého magora ... tu ide o prístup majiteľa, chovateľa. A tiež tu ide o prístup majiteľov malých psov, ktorý častokrát nerešpektujú zákon. Majiteľ veľkého psa musí zákon dodržiavať ale majiteľ malého psa nemusí? Vo väčšine je to tak, že majiteľ väčšieho psa skôr dbá na výchovu a výcvik svojho psa ako majiteľ malého plemena do 10 kg. Prečo by malo prísť k rozdeľovaniu plemien? Prepáč, rešpektujem Tvoj názor, máš naň plné právo, ale skús to vziať aj z iného uhla pohľadu ...

petra

#518 Re: Dobre si precitajte uvod Vasej peticie, "psickari"...

2012-09-28 13:59:36

poviem vam to takto, pes je uslachitle zviera, je jedno o aku rasu ide, vzdy je obrazom svojho majitela. Pes sa nevie pomstit, nevie robit veci naschvál, neutoci bezdovodne - iba ak ho to jeho majitel naucil, ak je zahnaný do kúta, bráni sa útekom alebo útokom, podla povahy. Pes si majitela nevyberá, clovek si vyberá psa a mal by si ho vyberat podla svojich schopností a moznosti. Nemyslís, ze je lepsí ako clovek, clovek ktorý je krutý, vyvrazduje celé druhy zvierat len pre zábavu, vrazdí pre radost, je pomstichtivý a skodoradostný? Pes, ale aj iné druhy zvierat tieto vlastnosti nemajú. Podla mna by mali zakázat ludí,, ktorý tieto vlastnosti majú, dat ich do voliery, vykastrovat aby sa nemohli rozmnozit a vychovat sebe podobne deti a potom by bolo na svete krásne.