Nebuďme psími rasistami
Quoted post
Miriam Turzová |
#461 Re: Dobre si precitajte uvod Vasej peticie, "psickari"...2012-09-27 12:12#452: Gus - Dobre si precitajte uvod Vasej peticie, "psickari"... nesúhlasím s tým, čo si napísal/a, ja som zanietený psíčkar, ale nenadradzujem svojich psov nad ľudí... skôr tu ide o ľudí ako Ty, ktorí nechápu význam toho všetkého... človek dáva vinu psovi, ktorého sám vychováva, tento návrh zákona je o tom, že zbavuje človeka zodpovednosti a dáva ju na PSA! Keď ja, ako majiteľ budem magor, zo svojho psa vychovám takého istého magora ... tu ide o prístup majiteľa, chovateľa. A tiež tu ide o prístup majiteľov malých psov, ktorý častokrát nerešpektujú zákon. Majiteľ veľkého psa musí zákon dodržiavať ale majiteľ malého psa nemusí? Vo väčšine je to tak, že majiteľ väčšieho psa skôr dbá na výchovu a výcvik svojho psa ako majiteľ malého plemena do 10 kg. Prečo by malo prísť k rozdeľovaniu plemien? Prepáč, rešpektujem Tvoj názor, máš naň plné právo, ale skús to vziať aj z iného uhla pohľadu ... |
Replies
mato |
#465 Re: Re: Dobre si precitajte uvod Vasej peticie, "psickari"...2012-09-27 13:00:54#461: Miriam Turzová - Re: Dobre si precitajte uvod Vasej peticie, "psickari"... aj tak ide vždy o plemeno ...skus si predstaviť že na teba zautoči jazvečik...ho chitiš a zahodiš len neviem co bi si robil s takim pitbulom ...a mimochodom počul si niekedy o tom že pudlik dokusal svojho majitela ,ktori nasledkom pokusaniam aj podlahol ? asi ťažko ale určite menej ako na bojove plemena. A popravde aj tak len obsieraju mesto, nie psi ale majitelia sa nestaraju.Mali bi robiť nejake psichotesty na psov. Blby bi ich nemali, a bolo by. Dokonca štatne nemocnice bi ešte s toho niečo mali .... |
Gus |
#549 Re: Re: Dobre si precitajte uvod Vasej peticie, "psickari"...2012-09-30 12:29:43#461: Miriam Turzová - Re: Dobre si precitajte uvod Vasej peticie, "psickari"... Nevadi, nepochopila si asi o co mi ide. Plne suhlasim s Tebou, co sa tyka toho,ze za svojho "milacika" zodpoveda majitel. Ale...kedze, bohuzial tych, citujem, "magorov", je pomerne vela , tak treba najst mechanizmy na to ,aby co najmenej z nich vlastnilo potencialne nebezpecne plemena psov. To znamena, sprisnit postihy pre takychto "majitelov" tak, aby si rozmysleli "hazardovat " so zdravim inych ludi a aj zvierat /nielen psov...su aj ine zvierata, ktore napadaju/. Chcel som vyvolat diskusiu, lebo mi vadilo, ze vsetko sa "toci" iba o Vasich psikov,resp. ich pravach, ale velmi malo sa diskutovalo o povinnostiach majitelov psov, pretoze v tejto spolocnosti sa zacina prilis vela hovorit len o pravach /a to je jedno v akej oblasti, vseobecne/, ale malo o POVINNOSTIACH. Poprosil by som, dobre si precitat moje slova a hlavne, pri tom sa aj skutocne zamysliet. Dakujem. |
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Úprava návrhu Zákona o integrovanej posudkovej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov
5571 Vytvorené: 2024-11-05
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
1990 Vytvorené: 2024-11-09
Petícia za zachovanie samostatnosti Gymnázia Boženy Slančíkovej-Timravy v Lučenci
1714 Vytvorené: 2024-11-11
ZACHRÁŇME MAJETOK OBYVATEĽOV PRIEVIDZE!
644 Vytvorené: 2024-11-08
ZABRÁŇME STRIEĽANIU VLKOV - HROMADNÁ PRIPOMIENKA PROTI ZRUŠENIU CELOROČNEJ OCHRANY VLKA DRAVÉHO (Michal Kiča a Jaromír Šíbl)
624 Vytvorené: 2024-11-12
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
6450 Vytvorené: 2024-10-07
Stop the death penalty
263 Vytvorené: 2024-11-08
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
6232 Vytvorené: 2024-11-01
ZACHRÁŇME PRÍRODNÝ AREÁL JAZERA KUCHAJDA PRED DLHOROČNÝM PRENÁJMOM A VÝSTAVBOU.
193 Vytvorené: 2024-11-12
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
298 Vytvorené: 2024-10-18
Hromadná pripomienka k návrhu novely nariadenia vlády Slovenskej republiky č. 668/2004 Z. z. o rozdeľovaní výnosu dane z príjmov územnej samospráve
184 Vytvorené: 2024-11-12
PETÍCIA proti dobudovaniu zariadenia na nakladanie s nebezpečnými odpadmi v obci Košúty
165 Vytvorené: 2024-11-07
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
514 Vytvorené: 2024-11-02
Povolenie vstupu so psom do areálu jazera, mimo letnej sezóny
101 Vytvorené: 2024-11-11
ZA OKAMŽITÚ NÁPRAVU DISKREDITÁCIE MENA pána Miloša Zverinu, o.z. SLAVICA a spol.
69 Vytvorené: 2024-11-05
Na obranu kultúry
187422 Vytvorené: 2024-08-06
Za transparentné a komplexné vyšetrenie opatrení proti Covid-19 – Podpora pre MUDr. Petra Kotlára
1709 Vytvorené: 2024-10-10
Petícia proti zmene územného plánu, ktorá mení funkčné využitie Lokality č.18 s rozlohou 0,1929ha v štvrti Majírky, Holíč.
32 Vytvorené: 2024-11-11
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
1018 Vytvorené: 2024-09-25
Špehovanie nie je ochrana!
122 Vytvorené: 2024-11-05