Výzva za zdravý rozum pri riešení imigrantskej krízy
Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Výzva za zdravý rozum pri riešení imigrantskej krízy.
Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)
2015-09-09 15:06- Date of removal: 2015-12-17
- Dôvod odstránenia:
Hosť |
#22015-09-10 09:00Ked uz nas predali a vtlacili do NATO a EU... Tak aspon teraz nech stoja pri nas a SLOVENSKO zostane nase... Aj nasi ludia odisli za "lepsim",ale nikto a nikde sa im neprispobovali a nekladli si podmienky co chcu jest..kde chcu byvat..atd.. Aj nasi predkovia prezili utlacanie,vojny a cez to vsetko tu zostali a tazko pracovali,aby sme sa mali lepsie ako oni.. A aj tymto "chudakom" sme pomahali budovat ich krajiny.. Mam rada ludi,rada pomozem..Ale odtial - potial... |
Hosť |
#32015-09-10 10:08Vlada v prvom rade ma zabezpecit ochranu svojich obcanov .chceme sa na Slovensku citit bezpecne len hlupak si moze mysliet ze medzi imigranti sa nanachadzaju aj teroristi. |
Hosť |
#52015-09-10 13:08Zijeme v slobodnej europe nci viac k tomu dodat hadam netreba.Naco sa potom strnkgalo klucmi? |
Hosť |
#62015-09-10 13:23Lebo odmietam prijať a žiť s ľuďmi, ktorí nerešpektujú cudziu kultúru, chcú si presadzovať svoje pravidlá na cudzom území, neutekaju pred vojnou, lebo by im bola dobrá aj najbližšia krajina v mieri..neviem si predstaviť, že by sme my opustili našu krajinu, tak ako oni, a nebojovali s nasadením vlastných životov za slobodu!!! A odmietam diktát akejkoľvek krajiny EÚ a tobôž USA!!! |
Hosť |
#82015-09-10 14:02Medzinárodná humanitárna kríza takéhoto rozsahu potrebuje zdravé, reálne myslenie a zodpovednosť pri jej riešení nielen politikov ,ale hlavne podporu občanov našej krajiny , pretože sa nás to všetkých týka. Idealizmus je v tomto štádiu už neprípustný. Je potrebné ukázať rozumný postoj a vôľu občanov podporiť vyhlásenie našej vlády voči zahraničiu. Nikto nemá právo rozhodovať z pozície silnejších štátov o osude iných , samostaných krajín. A takisto nie je humánne prerozdeľovať ľudí na báze matematických výpočtov , akoby to boli iba postavičky v počítačovej hre. Rešpektujme práva národov na vlastnú migračnú politiku ako aj ľudské práva migrantov- vojnových utečencov na slobodné rozhodnutie o ich ďalšej existencii. Preto som podpísala práve túto výzvu, ktorá v sebe zahŕňa tieto myšlienky. |
Hosť |
#92015-09-10 15:32Tah Ameriky , toto nieje migracia ale invazia,stanu sa pre nas casovanou bombou!!!! |
Hosť |
#102015-09-10 16:10Mám strach a svoju rodinu, o naše Slovensko, Európu. Je to veľké riziko, pomáhať by sme mali tím, ktorí to potrebujú a nie tím, ktorí sa sem očividne hrnú z iného dôvodu. Nechcem sa báť vyjsť z domu a tak isto mi záleží na budúcnosti našich detí. Život nám dali rodičia a ani oni nemajú právo o ňom rozhodovať, či vziať nám ho, nevidím dôvod, prečo o našich životoch majú rozhodovať politici. Nedajme sa! |
Hosť |
#112015-09-10 16:29Preto som ju podpísal ,lebo je správna a ilegálny migranti nemajú čo u nás hľadať. Nech idú domou a nám dajú pokoj ,nech pracujú a žijú tam kde sa narodili a nerozsievajú po svete zlo a nenávisť. |
Hosť |
#132015-09-10 18:25Preto že si myslím,že v prvom rade by mal náš štát pomáhať našim ľuďom,ktorí to potrebujú a nie nejakým privandrovalcom-veď čo oni urobili pre našu republiku? NIČ!!!Vôbec sa mi nepáči ich arogantné chovanie a pohŕdanie našou pomocou,ktorú dostávajú od nás-naši ľudia by boli vďační keby oni dostali takúto pomoc!!! |
Hosť |
#142015-09-10 18:32Preto, lebo mi záleží na našej krajine a žíaľ, nevidím našu budúcnosť veľmi ružovo, "vďaka" EÚ |
host |
#152015-09-10 20:05preto som podpisal, lebo si myslim, ze nie sme majetkom zopar politikov, ktori tu manipuluju a nanucuju nam svoj spinavy biznis s ludmi. politici zabudaju, ze su tu pre obcanov a evidentne zneuzivaju moc im zverenu na likvidaciu spolocnosti za tucny profit. som zasadne proti vnucovacnej politike bruselu i proti agresivnej zlocineckej cinnosti NATO manipulovanej z USA. azyl nie je pravo. azyl je mozne udelit ci neudelit na zaklade splnenia urcitych predpokladov ci poziadaviek zvrchovaneho statu, pokial nim este sme. dalsia vec - najprv sa treba postarat o integraciu romov a riesit problemy nasich obcanov, nie sa hrat na spasitelov za 6 000€, to je nechutny biznis! dalej nesuhlasim s implementaciou moslimov, pretoze to nie je nabozenstvo lasky a mieru, ako sami vravia, obrazky z celej unie , pakistanu, iranu , syrie vravia o presnom opaku. cize je treba preventivne konat v zaujme zachovania nasej kultury a spolocnosti ako takej. som tiez proti ekonomickej katastrofe, ktora uz v nasej krajine je, takze ju netreba zhorsovat. a kopec inych dovodov... |
Hosť |
#16 Re:2015-09-10 20:19a kto im kontroloval batohy na hraniciach? zbraní môžu mať hafo |
Hosť |
#172015-09-11 04:33Migranti sa nikdy neprisposobia Slovanom a je to politicky zamer , nasim ludom sa nepomaha ako studentom ZTP rodinam s nizkym prijmom a mi vybudujeme hned byty na urovni , ktore nemame ani my co robime uz 35 rokov v tomto state. |
Hosť |
#182015-09-11 07:19Podpisala som sa,pretoze ide o nase prezitie.Ako naroda,tak i nasej kuktury.Ide o budcnost nasu a nasich deti.Deti,ktore su tym najvzacnejsim-co mame.Vidim velmi dobre,co sa deje v krajinach naokolo.Kde ludi nechali napospas...Ziadam Vas aj o vytvorenie peticie,na zrusenie nezakonnych a nicim nepodlozenych sankcii voci Rusku.Dalej za peticiu pre vystupenie z Nato.Dajte tak prosim prilezitost ludom,aby sa mohli vyjadrit.Nakolko niektori nasi politici,ktori by mali hajit nase zaujmy,sa staraju len o tie svoje.Dakujem Zuzana. |
Hosť |
#202015-09-11 16:52Islam nie je náboženstvom mieru ale teroru a nenávisti. Prorok islamu bol obyčajný povalač, zlodej, znásilňovač, pedofil, zoofil a masový vrah. Podpora imigrácie islamistov bude znamenať smrť miliónov kresťanov a židov v Európe. |
Hosť |
#222015-09-12 07:24Pretože, toto nie je žiadne rozumné riešenie príjímať všetkých imigrantov, a nikto poriadne nekontroluje kto vlastne sú tí ľudia je to pre nás veľká hrozba a to nech mi nikto nehovorí,že nie to musí povedať, len ten kto nevidí a nepočuje,alebo to vidieť nechce.Dá sa pomáhať aj iným spôsobom ako ich nasťahovať všetkých do Europy.Ked tu už budú a bude ich viac ako nás, budeme potrebovať pomoc my.A najviac mám strach z budúcnosti našich detí.Naši predkovia bojovali za našu vlasť a za nás a čo spravíme my odovzdáme svoju vlasť cudzincom a len tak dobrovolne čo na to povedia naše deti ?!!!
|
Hosť |
#232015-09-12 07:34Lebo sa bojím o bezpečnosť a budúcnosť našich detí. Nechcem aby raz vyrastali v islamskom štáte. Utekajúcim ľuďom treba pomôcť v ich krajine. Sú to ľudia, ktorý majú iné náboženstvo, iné zvyklosti. Tí ktorí sa pokladajú za najvyšších rozhodcov nad svetom, by mali dať hlavy do kopy a pouvažovať nad tým. |
Hosť |
#242015-09-12 08:33Diktátorstvo Bruselu je neprípustné !!!!! Sme rovnocenní a svojprávni, čiže o svojich záležitostiach budeme rozhodovať my - nie bruselskí byrokrati !!! EU nevie zabezpečiť hranice a prijať opatrenia, ktoré ochránia územie EU pred nekontrolovaným prílivom ľudí o ktorých nevieme kto sú, preto nemôžu rozhodovať o tom, koho si pustíme na svoje územie ! |
|
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Stojím za lekármi
2625 Vytvorené: 2024-12-09
Petícia na podporu Lekárskeho odborového združenia (LOZ), MUDr. Petra Visolajského a proti zákonu o výpovediach lekárov
1287 Vytvorené: 2024-12-14
Výzva na vyjadrenie podpory výsledku výberového konania na pozíciu riaditeľa Divadla Andreja Bagara v Nitre.
1245 Vytvorené: 2024-12-04
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
4190 Vytvorené: 2024-11-09
PETÍCIA za neodkladnú realizáciu hĺbkovej obnovy budovy ZŠ na Majerníkovej 60 v Bratislave
1110 Vytvorené: 2024-12-05
Sme proti novému cenníku MHD V PREŠOVE
636 Vytvorené: 2024-12-05
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
22448 Vytvorené: 2021-01-17
Za zachovanie študijných a učebných odborov „Ekonomické a administratívne služby v podnikaní“ a „Murár/Murárka“ na Strednej odbornej škole služieb a lesníctva v Banskej Štiavnici.
500 Vytvorené: 2024-11-28
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
889 Vytvorené: 2024-11-02
PETÍCIA za zmenu návrhu VZN č.2/2024 o miestnych daniach a o poplatku za komunálny odpad a drobný stavebný odpad
342 Vytvorené: 2024-11-28
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
7057 Vytvorené: 2024-10-07
Odstránenie symbolov zločinného komunistického režimu z námestia v centre Prešova
269 Vytvorené: 2024-11-25
Vyhostenie Fun Frky zo Slovenskej republiky
253 Vytvorené: 2024-12-18
Výzva obyvateľov ulíc Ľubovnianska a Žehrianska na bezodkladné zaistenie ochrany pokojného stavu
189 Vytvorené: 2024-11-30
Petícia proti umiestneniu a realizácii „Prevádzky na spracovanie batérií LI-ION v priemyselnom areáli mesta Šurany“
177 Vytvorené: 2024-12-21
Predmet petície: Zmena zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave – pravidiel podnikania v taxislužbe
220 Vytvorené: 2024-08-13
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
6414 Vytvorené: 2024-11-01
Petícia za návrat k pôvodnemu grafikonu MHD Trenčín
342 Vytvorené: 2024-11-17
ZABRÁŇME STRIEĽANIU VLKOV - HROMADNÁ PRIPOMIENKA PROTI ZRUŠENIU CELOROČNEJ OCHRANY VLKA DRAVÉHO (Michal Kiča a Jaromír Šíbl)
1138 Vytvorené: 2024-11-12
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
553 Vytvorené: 2024-10-18