Výzva za zdravý rozum pri riešení imigrantskej krízy
Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Výzva za zdravý rozum pri riešení imigrantskej krízy.
Hosť |
#2022015-09-17 08:57Neviem či sa týmto podpisom niečo zmení či nie. Ale je isté, že s touto situáciou treba niečo robiť. Ľudia sa boja o svoje domovy a o budúcnosť svojich detí. Každý deň počujem ľudí ako sa rozprávajú o tejto migrantskej kríze. Chápem, ze niektorí z nich naozaj prichádzajú sem lebo sa boja o svoje životy. Ale je aj veľa takých, čo to chcú len zneužiť. Veď ani sami nevieme odkiaľ sem prišli, či sú to len ľudia, ktorý potrebujú pomoc a či sa medzi nimi náhodou nenachádzajú extrémisti. Môj nazor je, že by si slovensko malo v prvom rade chrániť svojich občanov. Prídu mi hlúpe vyjadrenia, ze si treba pomáhať, budme ľudia, treba im pomôcť a bla bla. Ale to, že niektoré slovenské rodiny žijú z ruky do úst ledva dokážu uživiť rodinu naozaj pracujúci občania, to nikto nevidí. Choré deti, ktorým pomáhame pomocou rôznych nadácií, ale to aby štát prispel to nie. Ja by som hlavne veľmi chcela vedieť, co by bolo keby ich tu naozaj príjmeme, co by s nimi bolo. Ako by si našli prácu a či by boli vobec ochotný pracovať, keď práce na slovensku je málo aj pre občanov, ktori su tu od narodenia. A ďalšia hlúposť je, keď vidím koľko mladých mužov je medzi nimi. A vraj idú za lepším životom. Myslím si, ze ten lepší zivot by si dokázali vytvoriť aj sami. Stačí iniciatíva, zobrať do ruky zbraň a bojovať za svoju vlasť, ženy a deti, ktoré sa tam narodili. Koľko našich či európskych vojakov chodí bojovať za nich. Dúfam, ze si to ti tam hore uvedomia a začnú uz naozaj konať. Dúfam, ze sa najdu hore aj takí, ktorí nezabudli ako je to žiť tu nižšie a uvedomia si to.... |
Hosť |
#2052015-09-17 15:39Nesuhlasim s navrhom Europskej komisie o povinnych kvotach ,co sa tyka prerozdelovania poctu imigrantov. Nesuhlasim ani s moznostou vyberu po preskumani povodu utecencov,dnes uz nevieme,kto z nich naozaj potrebuje pomoc,jednoznacne je to vedoma planovana invazia muslimov do Europy a mali by sme radikalne proti tekto invazii zakrocit. |
Hosť |
#2062015-09-17 17:44pre syna chcem to najlepsie. Toto co sa deje v europe, mu to neuskutocni..... preco, mame chovat a ubytovat zahubu europi??? co nato nasi predkovia???? |
Hosť |
#2082015-09-18 09:29Moja stara mama vzdy vravievala; Urob psovi dobre, obsere ti plot. A tak to bude aj s migrantmi. |
Hosť |
#2092015-09-18 11:00Lebo som sokovana necinnostou vlafy a chcem vyjadrit podporu v neprijati kvot |
Hosť |
#2102015-09-18 11:03Lebo chcem žiť na Slovanskom Slovensku s našimi pravidlami. Nie som nenávistná k problémom druhým ale ak prídu tak s pokorou a musia sa prispôsobiť našim pravidlám a našej finančnej situácii. Slovensko bolo vždy demokratické, koľko národnosti je u nás. Príšelec nemôže byť preferovaný nad domáce obyvateľstvo a každý by mala byť vďačný, že tu môže žiť. Títo čo prichádzajú likvidujú všetko, medzi nimi je veľmi málo slušných a neagresívnych ľudí a nemajú žiadne vedomosti o kultúre v našom priestore. |
Hosť |
#2112015-09-18 20:39Riešenie problému imigrácie treba hľadať tam, kde porblém vznikol, teda v Afrike. Treba riešiť príčiny, nie dôsledky. Inak sa z toho stane nekonečný príbeh. |
Hosť |
#2122015-09-19 07:07Bojím sa moslimov,zabíjajú kresťanov a moja rodina je kresťanská. |
Hosť |
#2132015-09-19 11:25Pretože čo dnes robí EÚ -to je katastrofa pre nás a celú Europu |
SLAH64 |
#2142015-09-19 12:11Je to organizovaná hromadná migrácia, ktorá neveští nič dobré . Je nutné s tým rýchlo niečo urobiť. |
Hosť |
#2162015-09-20 05:43Na rozdiel od senilných politikov EU, ktorí lezú židovským USA a ich finanačným oligarchom do riti, MÁM ZDRAVÝ ROZUM. |
Hosť |
#2172015-09-20 11:22Dobry den, chcela by som upozornit najma na fakt, ze sa tu vobec nehovori o tom, o co vlastne ide najviac - infiltraciu islamu do nasich kraji, ktora podla jasnych statistik ukazuje na to, ze onedlho uz nebudeme v nase Evrope doma. tato situacia uz je skutocnostou v roznych mestach zapadnej Evropy a v Anglii. Velmi by som bola rada, keby niekto z politikov prejavil kus odvahy a zacal ako prvy nazyvat veci pravym menom. Cest panu Orbanovi, urobil svojim krokom neskutecne vela pre Evropu. nemecko sa uz tretikrat za poslednych 100 rokov snazi zlikvidovat Evropu... Tych rozhodne pocuvat nechcem. drzim palce a dakujem za Vasu aktivitu. JK |
Hosť |
#2182015-09-21 06:30Nech im pomáhajú tí,ktorí zapríčinili ich biedu,utrpenie,štáty čo ich drancovali celé stáročia nech sa o nich postarajú.ALE U NICH - DOMA |
Hosť |
#2192015-09-21 12:15sOM ABSOLÚTNE PROTI, ABY SA NASťAHOVALI EMIGRANTI, TERORISTI,NEGRAMOTNí NEPRISPôSOBYVí, LENIVí ľUDIA. ?! máME MY DOSť PROBLéMOV AJ BEZ NíCH.!!! |
Hosť |
#2202015-09-22 21:29Pretoze spajat nasilu krestanstvo a saria nieprinesie nic dobre. Som za pomoc ale nie ze sa niekolko milionov ludi rozbehne na necije pozvanie do EU a vsetci sa MUSIA postarat. Straca sa suverenita a ide o diktaturu ktora sa stale stupnuje. Ide o princip. Bojim sa toho o com sa nikde nehovori . Treba riesenia, no prijat do eu tolko ludi bez kontroly bez respektu s chorobami inej viery , ... veci neriesi ale komplikuje.. co by som bola za matku keby moje deti mali trpiet preto lebo niekto "CHCEL POMOCT" moje srdce krvaca preto co sa deje , ze nutia utecencov statom, ze amerika sa hniezdi v eu miesto toho aby sla riesit problemy, ze ludia kricia DOST a ti co ich maju zastupovat pozeraju inym smerom... niekde sa to uz musi skoncit. |
Mimi |
#221 ...2015-11-05 22:34Človek keď číta všetky tie články,sleduje videá,televíziu,rôzne rozhovory politológov,redaktorov,odborníkov... Už teraz ma chytá z toho všetkého panika. Migranti utekajú do Európy... Ale kam budú potom utekať európania pred migrantami ? Zachráňme si aspoň naše milované Slovensko ešte kým je čas. |
Jeden z Vas |
#2222015-12-11 18:34Poprosim Vas vsetkych aj o podpisanie PETICIE PROTI STAVBE MESITY NA SLOVENSKU. Vsetci vieme dobre co je islam zac. Odmietat islam a jeho usidlenie a rozsirenie na Slovensku nie je urcite ziaden prejav xenofobie ale prejav zdraveho rozumu |
Hosť |
#2232016-03-23 06:29najprv treba pomáhať občanom SR....no a potom riešiť migrantskej krizy ale nie na uzemy Slovenska...my tu chceme bezpečnosť a kľud |
|
Povedzme nie urážkam a ponižovaniu žien
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
Petícia za zníženie platov a paušálnych náhrad poslancov NR SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Stojím za lekármi
2626 Vytvorené: 2024-12-09
Petícia na podporu Lekárskeho odborového združenia (LOZ), MUDr. Petra Visolajského a proti zákonu o výpovediach lekárov
1290 Vytvorené: 2024-12-14
Výzva na vyjadrenie podpory výsledku výberového konania na pozíciu riaditeľa Divadla Andreja Bagara v Nitre.
1245 Vytvorené: 2024-12-04
Petícia za zrušenie sankcií proti Ruskej federácii
4193 Vytvorené: 2024-11-09
PETÍCIA za neodkladnú realizáciu hĺbkovej obnovy budovy ZŠ na Majerníkovej 60 v Bratislave
1110 Vytvorené: 2024-12-05
Sme proti novému cenníku MHD V PREŠOVE
638 Vytvorené: 2024-12-05
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
22448 Vytvorené: 2021-01-17
Za zachovanie študijných a učebných odborov „Ekonomické a administratívne služby v podnikaní“ a „Murár/Murárka“ na Strednej odbornej škole služieb a lesníctva v Banskej Štiavnici.
500 Vytvorené: 2024-11-28
Nesúhlas so zahraničnou politikou premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica
889 Vytvorené: 2024-11-02
PETÍCIA za zmenu návrhu VZN č.2/2024 o miestnych daniach a o poplatku za komunálny odpad a drobný stavebný odpad
342 Vytvorené: 2024-11-28
Odstránenie symbolov zločinného komunistického režimu z námestia v centre Prešova
270 Vytvorené: 2024-11-25
Vyhostenie Fun Frky zo Slovenskej republiky
253 Vytvorené: 2024-12-18
Petícia za rozšírenie modernej liečby pre pacientov s cystickou fibrózou - aby lieky KAFTRIO/KALYDECO® boli hradené z verejného zdravotníctva.
7057 Vytvorené: 2024-10-07
Petícia proti umiestneniu a realizácii „Prevádzky na spracovanie batérií LI-ION v priemyselnom areáli mesta Šurany“
193 Vytvorené: 2024-12-21
Výzva obyvateľov ulíc Ľubovnianska a Žehrianska na bezodkladné zaistenie ochrany pokojného stavu
189 Vytvorené: 2024-11-30
Predmet petície: Zmena zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave – pravidiel podnikania v taxislužbe
220 Vytvorené: 2024-08-13
Osobnosti protestujú proti vystúpeniu predsedu vlády SR Róberta Fica v ruskej televízii
6415 Vytvorené: 2024-11-01
Petícia za návrat k pôvodnemu grafikonu MHD Trenčín
342 Vytvorené: 2024-11-17
ZABRÁŇME STRIEĽANIU VLKOV - HROMADNÁ PRIPOMIENKA PROTI ZRUŠENIU CELOROČNEJ OCHRANY VLKA DRAVÉHO (Michal Kiča a Jaromír Šíbl)
1138 Vytvorené: 2024-11-12
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
553 Vytvorené: 2024-10-18