Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky

Quoted post

#PreZilinu

#246 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-12-26 12:10

#245: mr - Re: Re: Re: Re: Re:

mne sa zda ze by sme sa vo vsetko zhodli. Je to o pristupe. ak nebude vybudovana zelena infrastruktura tak sa tam len tazko dostaneme.

s danami je to tak ze nikdy nieje dost, mozno by aj bolo len by sa museli dobre rozdelovat, a bohuzial treba kricat aby sa dostali tam kam maju. TREBA kricat aby sa peniaze zo soliniek dostali tam kam maju a nie niekde do spolocneho a do inych vreciek.

taktiez s jednim autom na byt pre toho kto tam byva (a nech je to hocikto) a ci uz je auto v osobnom vlastnictve alebo ma firemne auto na osobny ucel, stale je to len jedno parkovacie miesto na byt.

to ze niekto plati viac a niekto menej alebo ziadnu dan, no tak to s danami funguje, vyzbiera sa a rozdeli. akosi si nemozes narokovat viac. To je dan.

Takze ako som pisal, je to o PRISTUPE, ano treba kricat za SPRAVNE VECI  a treba sa hybat dopredu, ale netreba mysliet len na seba ale aj okolie.

Vsetko je to O LUDOCH a PRE LUDI. treba sa zodpovedne rozhodovat.

P.S. ak som este nikde nespomenul tak som proti PPP projektu v tomto pripade, pretoze si myslim ze mesto by to zvladlo samostatne a malo by z toho viac osohu.

nie som proti rieseniu a brzdenie procesu  som ZA skutocne riesenie.

Replies

mr

#247 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-12-26 16:19:18

#246: #PreZilinu - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

osobne som zas proti akémukoľvek parkovnému, i keď sa tomu časom nedá vyhnúť - bohužiaľ, celý tento šľak bol naplánovaný tak ako svojho času budova bývalej stavebnej fakulty - všade bola len jedna zásuvka na internet, lebo netreba ich viacej, len internet sa vyrieši hubom, ale riešenie zle navrhnutého sídliska, navyše po výpredaji okolitých pozemkov, prakticky neexistuje - mesto sníva o tzv. záchytných parkoviskách, na ktoré nemá prachy, vyhýba sa podmienke 1 parkovacieho miesta na byt, lebo už dnes to nikto nevie zabezpečiť a samozrejme, 1 euro za auto na mesiac je tak na prvý rok, čísla nepustia, len aby sa ľuďom zalepili gamby a podpísala sa zmluva na ppp, potom už sa nájde dôvod na navýšenie parkovného aj na 10 euro za auto na mesiac....

i keď nie som žilinčan, ale ako vlastník bytu mienim bojovať za to, aby sa tu žilo lepšie, hlavne treba tvrdo kontrolovať náklady mesta, lebo toto je bezodná diera, do ktorej ide časť našich daní a ktoré s nimi robí všetko možné, len nič pre obyčajných ľudí - stačí sa pozrieť na skutočne občiansku vybavenosť a zistíme, že za 20 rokov sa pre žilinčanov prakticky neurobilo nič....