Za vytvorenie priebežnej štvorprúdovej vozovky pre autá na Nabreží v Bratislave Petícia

Za vytvorenie priebežnej štvorprúdovej vozovky pre autá na Nabreží v Bratislave Petícia / Oznamy / Poziadavka na poslancov Mestskeho zastupitelstva 27.6.2024 / Komentáre


Hosť

#1

2024-06-25 06:26

Vallo má hrošiu kožu a nič s ním nevie pohnúť! Zákony ignorujre, občanov Bratislavy nerešpektuje a cíti sa akoby bol mocipán nad všetkým! Dokonca teraz realizoval zvýšenie daní o 35% napriek tomu, že NKÚ konštatovala, že nebol k tomu dôvod a Vallo ignoroval aj info, na základe akých údajov prišlo k zvýšeniu dane, pričom nebola vypracovaná samostatná ekonomická analýza! Mesto má dlžníkov, ktorí nám všetkým obyvateľom dlžia 24 miliónov €, naviac Vallo odsúhlasil 530 000 € odpustenie týmto firmám, ako "nedobytné"pohľadávky! Tieto protispoločenské a protizákonné kroky realizuje bez škurpulí a terorizuje obyvateľov! Treba na neho podať žalobu za okrádanie obyvateľov a vyhodiť ho z funkcie, kde nemá čo hľadať, lebo toto je už zlodejina na najvyšších miestach!

Hosť

#2

2024-06-25 07:18

A zosobniť to celému libevedeniu magistrátu. Z akých peňazí by to mal Vallo zase zabezpečiť ??? Zase zoberie ďalší úver ??? Snáď by už aj stačilo !!! Či ???



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...