Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Quoted post

Jano Ukrajinec

#699 Re: Re: Pozvanie Porošenka

2014-08-09 10:55

#692: - Re: Pozvanie Porošenka 

O tom vymytom mozgu by sa dalo polemizovať, mám dojem, že ty ho máš už vygumovaný tou antiukrajinskou propagandou. Ja som len vyjadril svoj názor a na ten mám v demokratickom zriadení hádam nárok. Alebo musím sdielať názory podobné tvojim, ktoré iba štvú a majú nádych rusofilizmu a komunizmu. Možno i niečo viac. Ale teraz k téme. Viete určite, čo robia islamisti v Sýrii a Iraku. Takže najnovšie čakám od Vás a Vám podobných, ako napíšete petíciu za uznanie Islamského štátu na čele s Bengházim a budete vyzdvihovať jeho politiku a šáriu, ako boj za slobodu a demokraciu a boj proti antikomunistickým USA a všetkému, čo sa nestotožňuje s vašou prokomunistickou a proruskou propagandou. Prečo klamete ľudí, že Porošenko nechce jednať so separatistami. Dvakrát boli pozvaní a neprišli. Môj názor na odtrhnutie Kosova je totožný s vyjadrením našej vlády, ktorá Kosovo, ako možno vieš, neuznala. A ak vieš, čo je to boj ideológií, tak pochopíš i záujem USA a EU na poriadok v arabských krajinách a boj proti terorizmu. Alebo chceš na Slovensku štátne náboženstvo Islám a šáriu? A nakoniec, nie som vôbec najatý pre propagovanie USA a NATO, ale prešiel som veľký kus sveta vrátane USA a aj arabských štátov, mám tam veľa priateľov, ale videl som aj čo dokáže náboženská nenávisť zo strany islamu voči kresťanom, takže som si mal právo vytvoriť svoj názor a toho sa držím.

Replies

Hosť

#700 Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka

2014-08-09 12:25:24

#699: Jano Ukrajinec - Re: Re: Pozvanie Porošenka 

USA najprv podporujú islamistov, aby vyvolali "užitočný" chaos a zbavili sa im neposlušných vodcov a vlád, a potom idú humanitárne bombardovať tých, ktorých pôvodne zasponzorovali:)... liečia si svoje ekonomické problémy na úkor ostatného sveta a nie je tam žiadna demokracia, tak isto tam vládne oligarchia a štát slúži na potláčanie odporu nespokojných a na udržanie jej moci 

puma

#701 Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka

2014-08-09 12:29:16

nie som  prokomunistická, ale ak chceme hovoriť o vyváženej politike, tak by si v činoch a rétorike malo USA brať príklad od Ruska - v čom sa týka šaríja a islamisti Ameriky a EU a KTO ich k tomu vyprovokoval?? Kde si berie USA právo na to, aby zasahovali do týchto a ďalších štátov - nuž len preto, ako sa aj oni sami už netaja, že bránia svoje záujmy, svojich ľudí a svoje zariadenia, stačí? O kresťanoch sa v ich záujmoch nič nepíše a nehovorí. Vôbec im nejde o kresťanov v týchto štátoch, tí sú im ukradnutí, pretože koniec koncov aní títo kresťania nie sú poslušní požiadavkám USA! Ano, vieme hádam aj to, čo títo islamisti robia, ale nemali by možno taký vplyv a silu, keby k tomu neboli pekne vycvičení - kto rekrútoval, finančne a materiálne podporoval Al-Káidu do boja a proti komu? No predsa USA a teraz, keď sa im títo trocha vymkli spod rúk, tak ich trochu preplieskali s diskutabilným efektom. A keď ich budú opäť potrebovať, tak čo asi urobia milí amíci? Nik netvrdí, že Rusko je výhradne dobručké, ale  tiež nie je výhradne zlé a už to nie je ZSSR!

Avšak o politike USA sa vôbec nedá povedať, že je dobručká ani voči svetu, ani voči vlastným doma - veď si mrknite to vyššie uvádzané video, stojí to zato! Ani ja netvrdím, že sú všetci američania zlí, koniec koncov vďaka vláde to teda v prežití vôbec nemajú ľahké - tí chudobní a ešte chudobnejší a nepodstatný plebs, zaujímavý len pri voľbách. To málo, čo pre nich Obama v rámci zdravotnej reformy urobil, teraz idú republikáni napadnúť žalobou!! To je láska k voličom!

A mimochodom - Guantánamo, vieme všetci, čo tam amíci s ľuďmi, ktorí ani neboli tak vojenským, ani civilným súdom odsúdení atď. - TOTO keby urobila RF, to by bolo zavíjania a protestov, pozrite si na spomínanom videu, ako Obamove sľuby aj v tejto veci a vo veci odsunu amer. vojakov skončili!!

tu je ešte raz: https: // www . youtube . com / watch?v=EUAwUrF6kIA a spískali ho americkí investigatívni novinári; musela som ho trocha "upraviť", lebo sa mi tu nechcelo zobraziť ;)

Hosť

#712 Re: Re: Re: Pozvanie Porošenka

2014-08-10 16:35:41

tu ale trepeš piate cez deviate,vôbec si neodpovedal,ak si mysliš a nadavas niekomu do rusofilov a kryptokomunistov si na omyle. Jednocho sa divam na veci cez fakty. Tak podla teba Kosovo,Irak,Lybia nie ja podla teba nic. Boli to vojnove agresie, co napr. ak by Kaddafi povedal že sa mu nepači vlada USA a vybombardoval ju. USA, NATO odkial berie pravo označit niekoho za darebaka a napadnut ho.  Ved tieto lrajiny prešli zložitým vyvojom a hlavne nikoho nenapadli. To tvoje širenie USA i NATO demokracie je podla teba spravne. Ved za pomoci USA, EU,NATO sa kontraproduktívne dostali fanatic. islamske skupiny k moci. Vidiet tu aj tvoje jednoduche chapanie tvojich oponentov oznacit ma za rusofila,kryptokomunistu. Iba sa pozeram na svet kdo čo robí a podla toho hodnotím a nie ze  sa kaže o demokracii a v mene tohto presadzuje svoje zaujmy a vrazdi. Ty suhlasis napadnut staty v mene USA i NATO demokracie a pricom zahynu statisice ludí. Bol si proti vojne v Iraku?  Nasli sa tam chemicke zbrane ? Odpovedz . A co si  teda ty ked toto vsetko vrazdenie v napadnutych krajinach USA i NATO obhajujes. Si vymyty USA i NATO propagandou?